Wat is het verschil tussen sneakers en casual schoenen

- Nov 27, 2018-

1, het concept. Sneakers zijn schoenen die zijn ontworpen en vervaardigd volgens de kenmerken van mensen die aan sport of reizen deelnemen en die worden gedragen tijdens fitness of wedstrijdsporten. De reisschoenen zijn echter ontworpen om te lopen, de zolen van de schoen zijn hardere en slijtvaste schoenen. Sneakers bevatten een breed scala, we dragen meestal voetbalschoenen, basketbalschoenen, hardloopschoenen en dergelijke behoren tot de sneakers, daarom kan tot op zekere hoogte gezegd worden dat reisschoenen een soort sneakers zijn. Reisschoenen en sneakers behoren tot de opname met de opgenomen relatie.

2, het gebruik. Sneakers worden gebruikt voor verschillende sporten, de zolen van sneakers zijn over het algemeen zacht en elastisch, kunnen een bepaalde dempende rol spelen en sommige kunnen ook blote voeten verwonden. Zwemschoenen zijn voornamelijk licht en comfortabel, geschikt om te wandelen, de meeste materialen zijn rubber, plastic, spons, nylon, canvas enzovoort, ventilatie is erger dan sneakers.

3, het ontwerp. Sneakers zijn speciaal afgestemd op bepaalde sporten, functioneler, dus relatief monotoon van uiterlijk; reismaten zijn ontworpen om het lopen te vergemakkelijken, en hun ontwerp is relatief casual. zijn reisschoenen sneakers? Qua concept hebben het gebruik en ontwerp van schoenen, reisschoenen en sneakers een relatie die inclusief is en is inbegrepen, dat wil zeggen dat reisschoenen sneakers zijn, maar sneakers zijn niet per se reismateriaal. Dus we kopen meestal sneakers of reisschoenen, om aandacht te schenken aan de twee onderscheiden, niet verwarren.