Selectie en gebruik van beschermende schoenen

- Nov 27, 2018-

1, beschermende schoenen laarzen Naast de operationele omstandigheden om het juiste type te kiezen, maar ook moet passen, draag om mensen comfortabel te voelen, is het belangrijk om zorgvuldig te selecteren van de juiste schoen nummer.

2, beschermende schoenen te hebben anti-slip ontwerp, niet alleen om de voeten van mensen te beschermen tegen letsel, maar ook om te voorkomen dat exploitanten uitglijden veroorzaakt door het ongeval.

3, een verscheidenheid van verschillende prestaties van beschermende schoenen, om hun eigen beschermende prestaties van de technische indicatoren te bereiken, zoals tenen niet worden gebroken, zijn de zolen van de voeten niet gestoken, isolatiegeleidbaarheid en andere eisen. Maar veiligheidsschoenen zijn niet alles.

4, het gebruik van beschermende schoenen voor een zorgvuldige inspectie of testen, in elektrische en zure en alkali operaties, gebroken en gebarsten beschermende schoenen zijn gevaarlijk.

5, beschermende schoenen moeten goed worden bewaard na gebruik, rubberen schoenen na gebruik met water of desinfecterend middel spoelen en drogen, om de levensduur te verlengen.