Redenen voor de breuk van high-help arbeid schoenen

- Nov 27, 2018-

1, grondstoffen om de reden: binnenlandse of buitenlandse vanwege slechte polyurethaan grondstoffen, een groot aantal gebroken bodem veroorzaakt rendement. Niet alleen om de bodem te betalen, ook om schoenen te betalen, en veroorzaakte miljoenen dollars verlies, in de jaren '80 verbood Shanghai het gebruik van polyurethaanzolen door gebroken bodem. Na deze jaren van voortdurende verbetering en praktijk, is de huidige binnenlandse grondstoftechnologie volledig gewist, omdat grondstoffen die zijn veroorzaakt door de gebroken bodemgebeurtenissen zich zelden hebben voorgedaan. zoals de selectie van grondstoffen is niet correct, de hardheid is uitstekend, het gebruik van lage temperaturen, enzovoort. Het instelbare bereik van de Wakahara-oplossing is te breed of te smal om een centrale formule te vinden (de beste formule) en is gemakkelijk om de bodem te breken.

2, schimmel redenen: zoals een scherpe hoek of langs de bocht richting patroon te diep en zo verder.

3, apparatuur of operatie redenen:

(1) Vormtemperatuur: voorverwarmen en rijpen wanneer de vormtemperatuur aan 35 ~ 40 ℃ geschikt is, is de te hoge reactie te snel, gemakkelijk te overlopen, is het bodemoppervlak gemakkelijk om barsten te produceren, zal het vormen "nest", vormtemperatuur produceren is te laag, slechte reactie, kan niet volledig schuimen, de opperhuid wordt verdikt.

(2) De totale schenkhoeveelheid is niet geschikt, de algemene grondstof melkachtige witte periode van ongeveer 8-10 seconden, giettijd tot niet meer dan 5 seconden, anders invloed op het mengsel in de vulling en reactie van de vormholte.

(3) Fout mengverhouding: niet afgestemd op de middelste formule van de beste positie, bij meting van pompafgifte of menginrichtingstransformatie veroorzaakt door meetfouten, buiten het toegestane bereik van de centrale formule.

(4) De verandering van de materiaaltemperatuur is te groot: met name wanneer de twee groepen anders zijn bij het voeren, is de nieuwe onbewerkte vloeistoftemperatuur hoger vanwege het verschil in materiaaltemperatuur te groot, wat resulteert in de verhoudingsfout.

(5) De ontvormtijd is voorbarig of het C-materiaal (katalysator) is onvoldoende: het mengsel is niet volledig gereageerd en in eerste instantie in de mal uitgehard, op dit moment kan het ontvormen scheuren of een gebroken bodem veroorzaken.