Veiligheidsschoenen Veiligheidsschoenen Bovenmateriaal

- Nov 27, 2018-

1, Pu-materiaal pu (polyurethaan) tussen de natuurlijke huid en PVC-huid tussen de voor- en nadelen, de productie ervan is eenvoudig, grote hoeveelheid, met een zekere mate van vochtopname en ademend vermogen, PU's tekortkomingen zijn niet eenvoudig te vervormen en niet gemakkelijk om vorm, minder uitzetting. Op dit moment zijn de zolen van veiligheidsschoenen voor beschermende schoenen over het algemeen gemaakt van PU-materialen.

2, een verscheidenheid van PVC-huidmateriaal PVC-huidproductie is groot, productie-producten gemakkelijk te controleren, lage prijs; de nadelen van slechte vochtabsorptieprestaties, gemakkelijke vervorming, niet bestand tegen hoge temperaturen enzovoort.

3, Natuurlijk huidmateriaal Er zijn vele soorten natuurlijke huid, meestal koeienhuid, varkensleer, paardenhuid, schapenvacht, haaienhuid enzovoort. Natuurlijke huid heeft een zeer goed ademend vermogen, zachtheid, vochtopname en andere voordelen, maar het grootste nadeel is de hoge prijs van materialen, niet gemakkelijk om te kopen. Over het algemeen gebruikt bij de vervaardiging van hoogwaardige lederwaren.

4, nylon doek materiaal Nylon doek wordt momenteel veel gebruikt in sportschoenen, het heeft een hoge mate van zachtheid, licht van gewicht, hygroscopische isolatie en andere kenmerken.

5. Canvas Materiaal Canvasmateriaal heeft een goede schaalbaarheid en zachte eigenschappen en wordt over het algemeen gebruikt bij de vervaardiging van sneakers die zwavel bevatten. Dus het bovenste materiaal heeft enige geleidbaarheid, heeft in principe een zachte, hygroscopische, slijtvaste, koude weerstand, rek, hittebestendigheid en andere gebruikelijke.