Voorzorgsmaatregelen voor het gebruik van veiligheidsschoenen

- Nov 27, 2018-

Ten eerste, als mensen willen rusten, zijn schoenen geen uitzondering, als je wilt dat je schoenen comfortabeler zijn, hun eigen gezonder, let dan op het onderhoud van hun schoenen. Schoenen moeten ook een vrije dag hebben. Een paar schoenen dragen dagelijks, het is niet zo goed als twee paar schoenen interactief langer dragen en op een droge plaats worden bewaard.

Ten tweede, wanneer de nieuwe veiligheidsschoenen, dat wil zeggen om op te knappen, het vuil van de dag (olie, enz.) Op dezelfde dag moeten worden verwijderd, tegelijkertijd om schade of vuil te voorkomen, en veeg schoon op de nieuwe schoenen.

Ten derde, om aandacht te besteden aan waterdicht, leer water zal verharden, het leven zal natuurlijk verkorten, vaak de huid olie, etc. af te vegen, let op waterdicht. IV, droog in de tijd. Veiligheidsschoenen Het belangrijkste is om hem niet altijd nat te houden. Als het nat wordt, droog het dan op een goed geventileerde plaats.V, bij het delen van een paar veiligheidsschoenen, moeten veiligheidsschoenen regelmatig worden gedesinfecteerd, schoon, om de ziekte niet te infecteren. VI, aandacht besteden aan het voorkomen van hun voeten gezondheid, bij het dragen van te strakke en te zware veiligheidsschoenen, eenvoudig om de voeten te kweken schimmel zoals Hong Kong voeten.