Maak van uw hoge-temperatuurveiligheidsschoenen een frisse

- Nov 27, 2018-

1. Hittebestendige veiligheidsschoenen zijn geschikt voor het werken op elektrische apparatuur met AC 50Hz, 1000V of minder dan DC 1500V, als hulpveiligheidsgereedschap en arbeidsbeschermende benodigdheden. Medewerkers gebruiken hoge-temperatuur veiligheidsschoenen, kunnen worden gecombineerd met basisgereedschap om het levende gedeelte aan te raken, en kunnen worden gebruikt om de pas te beschermen die wordt veroorzaakt door de klik. Stride verwijst naar: wanneer de elektrische apparatuur aarding, in de grond maximale potentiaal gradiënt richting 0.8M tussen twee punten van het potentiaalverschil.

2. Let op niet te vochtig, nadat vocht ten strengste is verboden om te gebruiken, eenmaal vochtig, in de geventileerde en ademende schaduw van natuurlijke lucht drogen, om schade aan de vervorming van lederen schoenen te voorkomen. Nadat de zolen zijn doorboord door vreemde lichamen, kunnen geen hoge temperatuur veiligheidsschoenen worden gebruikt.

3. Besteed aandacht aan de huidverzorging van leren schoenen, wasschoensmeer. Veeg de weg is: eerst met een schone, zachte doek om het oppervlak van de schoen af te vegen, en vervolgens de schoenpoets op de doek gelijkmatig gecoat op de bovenkant te persen, wacht even (schoensmeer licht droog) na het afvegen.

4. Leren schoenen moeten niet dragen op regenachtige dagen, meer ongeschikt om te wassen, anders gemakkelijk te voorkomen ontkoppeling, ontgommen, ontkleuring, pan-zout crème en andere verschijnselen.

5. Leren schoenen mogen niet in contact komen met olie, zure, alkalische en scherpe stoffen, enz., Om corrosie, vervorming en schade te voorkomen.

6. Kleur lederen schoenen (inclusief wit) moet bijzonder voorzichtig zijn in het dragen, riool, vuil, thee vlekken, cola en ga zo maar door, anders vlekken achterlaten, zodat de oorspronkelijke kleur van leren schoenen beschadigd.

7. Er zijn normale verschijnselen zoals lichte plooien en lichte vervorming na het dragen van leren schoenen. 8. Lederen schoenen na nat of voetzweet, gemakkelijk te verschijnen pan-zout vorstverschijnsel. Als er een pan-zout vorstverschijnsel is, kunt u gaas of katoen gebruiken met een kleine hoeveelheid warm water, de witte zoutcrème op de bovenkant vegen, de schoenen in de ventilatie van de koele droge kamer leggen en vervolgens met schoensmeer afvegen , meerdere keren herhaald, kan worden hersteld naar het origineel. Houd daarom de leren schoenen droog.

9. Bij het opbergen van leren schoenen, moeten leren schoenen netjes, droog en goed schoensmeer zijn, natuurlijk vlak: na een periode van opslag (vooral het regenseizoen) om lederen schoenen vaak koel en droog te laten ventileren en schoenpoets opnieuw te vegen om schimmel te voorkomen.