Belangrijkste ingrediënten van arbeidsbescherming Schoenen

- Nov 27, 2018-

Ten eerste, van het bovenste oogpunt, meer formele is over het algemeen natuurlijk leer, zowel koeienhuid, schapenvacht, varkensleer, waarin koeienhuid is verdeeld in hoofd koeienhuid en hoofd twee lagen van koeienhuid.

Maar er is ook kunstleer op de markt, omdat werkschoenen van hoge kwaliteit moeten zijn, om de veiligheid van operaties te waarborgen, dus echte werkschoenen zijn in principe geen kunstleer.

Ten tweede, vanuit het enige oogpunt, de zolen van het materiaal normaal gesproken meer rubber, gevulkaniseerd rubber, ethyleen materialen, meestal zie meer rubberen bodem en Pu bodem, Eva Bottom, TPR bodem en zo verder. Vanwege de speciale eigenschappen van schoenen voor arbeidsbescherming hebben deze materialen een bepaalde antislipweerstand, hoge temperatuurbestendigheid, isolatie en andere eigenschappen, en zelfs sommige materialen hebben ook de rol van statische elektriciteit.

Ten derde, van de binnenkant van de schoen, om ademend, zweet, niet vervagen zal kiezen voor koeienhuid, schapenvacht, zodat de operatie draagt, zelfs als de schoenen omvangrijk zijn, comfortabel zal voelen. Winter Labor-schoenen aan de binnenkant om warm te blijven, gebruiken ook katoen en dierenbont. Kunstleder kan ook worden gebruikt als een innerlijke, maar de kwaliteit is niet goed, slecht ademend vermogen, in de arbeid schoenindustrie minder gebruiken.