Over de duur van het gebruik van anti-smash veiligheidsschoenen

- Nov 27, 2018-

Vanwege de speciale anti-smash redenen, is anti-smash veiligheidsschoenen fabricagetechnologie en materiaalkeuze meer kieskeurig. Over de duur van het gebruik van anti-smash veiligheidsschoenen:

1, in termen van nationale normen, in overeenstemming met de nationale normen van veiligheidsschoenen gekwalificeerde producten, de staat om de drie pakketten van beleid af te dwingen, gebroken bodem, cross-sectionele, open lijm na drie maanden van verkoop vervanging retour.

2, de feitelijke werking, het gebruik van veiligheidsschoenen kijken vooral naar de veiligheidsschoenen die worden gebruikt in de werkomgeving, het gebruik van de staat door de gebruiker, de omgeving is goed gebruik van lage intensiteit om een jaar tot drie jaar te dragen kan zijn. Harde omgeving zoals chemische fabriek, galvaniseerwerkplaats, omdat de corrosie extreem sterk is, drie maanden is ook vergelijkbaar. Er is dus eigenlijk geen harde regel voor de vervanging van veiligheidsschoenen. Belangrijkste overwegingen: veiligheidsprestaties, comfort, kwaliteit.