Welke schoenen zijn geschikt voor mensen met hoge wreef?

- Aug 04, 2020-

1. Meisjes met hoge wreef hebben veel verschillende soorten hoge hakken om uit te kiezen. Dit soort hoge hakken met een 1653 woordgesp op de enkel is zeer geschikt voor jou, en het is comfortabeler met je voeten. Suède hoge hakken voelen retro en zacht aan, geschikt voor meer volwassen meisjes.


2. Sportschoenen: Mensen met hoge wreef dragen schoenen over het algemeen strakker dan anderen en hebben minder bewegingsruimte. Te gesloten schoenen zijn daarom beslist niet geschikt, zoals winterlaarzen. Het is geschikt voor het kopen van grote schoenen, die meestal een halve maat groter zijn dan voeten. Sportschoenen zijn een goede keuze, maar probeer geen veterschoenen te kiezen, gespen zijn beter.


3. Riemgesp + leer van gek paard, duurzaam, een lange tijd gedragen en ziet er beter uit door het oude. Martin laarzen hebben absoluut een paar nodig, de wreefhoogte kan de veters aanpassen, er is geen probleem.


Kies vooral een dikke en zachte zool om de voeten op te vangen. De hoogte van de hiel mag niet hoger zijn dan 5 cm, zodat de voorvoet de belasting niet zoveel mogelijk kan vergroten. Kies een grotere hiel om de stabiliteit van de persoon te vergroten. De losse neus biedt voldoende ruimte voor de tenen om te strekken. Als de wreef pijnlijk is door de druk van de tong, kun je de schoenveters op de juiste manier losmaken.