Welke schoen is het beste voor hoge wreef

- Jul 13, 2020-

Wie op zoek is naar een goede wandelschoen voor hoge strikken, moet zich wellicht duurzame schoenen herinneren die gewatteerd zijn. Als u bijvoorbeeld een hoge, gebogen voet heeft, is het belangrijk om schoenen te overwegen die voor zowel de voor- als de achterpootjes zijn opgevuld om druk op te vangen die de druk niet kan compenseren met hoge, gebogen voeten (pe cavus). Als u weet naar welke booghoogte u op zoek bent, zijn de kussens het eerste waar u op moet letten. Zoek naar schoenen met een stevige voering die ondersteuning biedt in het gebied van de voet dat de meeste druk krijgt vanwege de hoogte van de voetboog.


Een hoge boog geeft de voet minder ruimte om de schokken op te vangen die gepaard gaan met hardlopen, en legt ook extra druk op de hiel en de voetzolen. Een gewatteerde voet die je voeten nodig hebben om zich de hele dag comfortabel en ondersteund te voelen, bevat de juiste ondersteuning en schokabsorptie voor de boog.


Om blessures te voorkomen en zo efficiënt mogelijk te rennen, is het belangrijk om schoenen te zoeken die goed passen bij een hoge strik om blessures te voorkomen. Als je op zoek bent naar andere hardloopschoenen voor hoge strikken, kijk dan op de websites van de toonaangevende hardloopschoenenfabrikanten en probeer een neutrale schoen te vinden. We hebben een lijst samengesteld met een paar opties voor een hogere strik waarmee je de juiste schoen voor je voet kunt vinden.


U bent misschien een kantoormedewerker of een ober die een groot deel van uw dag op de been is, maar soms heeft u een schoen nodig die er formeler uitziet. Als je al een paar Skechers-schoenen met hoge boog hebt, weet je' Ik weet hoe comfortabel ze voor je kunnen zijn. Labor" Skechers worden gekenmerkt door hoge bogen, hoge bogen en een verscheidenheid aan verschillende stijlen en kleuren voor een breed scala aan stijlen.


Deze klassieke nette schoenen hebben een nylon schacht en tussenzool die meer steun geven dan een hoge strik. Ze hebben een geweldige ondersteuning en zijn ideaal voor hoge instap- en vrijetijdskleding en voor dagelijks gebruik.

De binnenzool is stevig maar niet zo gewatteerd als sommige van de andere, maar de steunzool is beschikbaar En het is erg handig voorhoge wreefschoenen.

Er zijn veel mensen die hoge bogen nodig hebben om plantaire fasciitis te ondersteunen, en Brooks is een van de merken die schoenen maakt voor mensen met hoge bogen. Hier produceren de topmerken betrouwbare high-archery schoenen voor hoogspringers.

De meeste hardloopschoenen hebben een voorgevormde binnenzool, die geschikt is voor hardlopers met hoge bogen. Nike biedt een breed scala aan hoge boogschoenen, van hoge tot lage bogen, met een verscheidenheid aan verschillende stijlen en stijlen.

Er zijn talloze Brooks-hardloopschoenen die maximale ondersteuning van de voetboog bieden, wat de pronatie vertraagt ​​en een efficiëntere loopcyclus bevordert. Hoewel veel hardloop- en wandelschoenen worden geadverteerd als ontworpen voor hoge bogen, vinden mensen met hoge bogen het misschien moeilijker om de beste werkschoen te vinden. Om deze taak gemakkelijker te maken, hebben we gekozen voor topschoenen die niet alleen de hoogste boogstabiliteit bieden, maar ook geschikt zijn voor werk.

Er zijn veel werklaarzen die geschikt zijn voor mannen met hoge bogen, maar niet voor vrouwen. Dus we hebben ons meer gericht op de werkschoenen van de vrouwen&# 39, maar nog een paar opties voor de mannen.


Als u de hele dag aan uw voeten werkt, weet u hoe ongemakkelijk het kan zijn om de hele tijd op harde oppervlakken te lopen.

Om dit probleem op te lossen, investeert u in schoenen die goed bij uw voeten passen, en als op maat gemaakte schoenen niet binnen uw budget vallen, moet u een loopschoenenwinkel bezoeken die zich toelegt op het uitvoeren van een uitgebreide voetanalyse. Als je eenmaal een paar schoenen hebt gevonden die optimale ondersteuning en comfort bieden, zul je begrijpen naar welke andere schoenen je moet zoeken.

Een extra hoge boog kan een probleem zijn als de voet minder flexibel is en een boogsteun nodig heeft om de extreme ronding van de wreef te corrigeren. Als de schoen onvoldoende ondersteuning biedt, hebben veel hardloopschoenen driedimensionale strikinzetstukken.

Als je eenmaal je boog kent, kun je een schoen kopen die beter bij je past, of corrigerende maatregelen nemen door een inzetstuk te kopen om de schoen comfortabeler te maken. Wanneer ik leer welke boog ik heb, is het een heel eenvoudige thuistest: het leren van de boog heeft voor mij een van de gemakkelijkste thuistests gemaakt.