Wat is de betekenis van het vliegen geweven sneakers dit jaar?

- Jan 19, 2019-

De vliegende geweven geïntegreerde bovenste is een enkellaags bovenste die is bijna volledig naadloos met behulp van 3D geïntegreerde molding technologie, met behulp van verschillende kleuren garen als grondstof, en een nieuwe breien. Het grootste kenmerk van dit bovenste is de lichtheid, passen en ademende werking. Zodra de weven technologie werd gelanceerd, werd het algemeen bekeken door de industrie.


De vliegende geweven heeft een grote ademende werking, lichtheid en pasvorm. De bovenste 3D schoen is vooraf geprogrammeerd door de computer, en vervolgens geïntegreerd in de algemene vorm, die sterk de diverse processen van de bovenste, rechtstreeks vermindert en de zool is gevormd, die 90% van de bovenste naald monteur, kunt opslaan, zodat deze niet alleen een verandert bovenste. Het is de productiemethode van de gehele van sportschoenen.


De loopschoenen met vliegende geweven bovendeel hebben de kenmerken van alle bovenstaande loopschoenen typen, die lichter, meer ademend en comfortabel zijn. Ze zijn meer geschikt voor de voeten na het dragen, waardoor de voeten zo aangenaam en comfortabel. Dit is de reden waarom de lichte hardloopschoenen in de richting ontwikkelen zal van het vliegen geweven bovenste technologie.