Wat zijn luchtkussenschoenen

- Jul 14, 2020-

Luchtkussenschoenen verwijzen naar een luchtopslagruimte gevormd tussen het bovenste deel van de zool en het onderste deel van de zool, die een luchtkussen kan vormen. De luchtopslagholte en de luchtinlaat- en uitlaatkanalen die op de schoen zijn aangebracht, vormen een ventilatie-inrichting, waarbij het luchtinlaatkanaal verticaal is opgesteld. Aan de achterkant van de schoen communiceert het van boven naar beneden met de luchtopslagholte en de het luchtafvoerkanaal is zijdelings op het bovenste deel van de zool aangebracht en staat van boven naar beneden in verbinding met de luchtopslagholte in de schoen.


Het belangrijkste verschil tussen luchtkussenschoenen en gewone sportschoenen is het gebruik van luchtkussens. Tussen het bovenste deel van de zool en het onderste deel van de zool is een luchtopslagholte voorzien die een luchtkussen kan vormen, wat een beter dempend effect geeft. Luchtkussenschoenen zijn enorm populair in de sport.


Luchtkussen sportschoenenomvat voornamelijk de volgende onderdelen: schoenveters, bovenste stof, bovenste kunstleer, inlegzolen, airbagrubber, zoolrubber, zool hardrubber en luchtkussenontwerp.


Onder hen is de binnenzool gemaakt van een speciaal rebound-materiaal, dat een deel van de reactiekracht effectief kan absorberen, de belasting van de voet vermindert en het gemakkelijker en comfortabeler maakt om te dragen; de rol van de airbaglijm is om de lucht in het luchtkussen te sparen voor elasticiteit en het verminderen van schokken tijdens het sporten; terwijl het luchtkussen Het ontwerp is om de schokken veroorzaakt door de enkel en de grond tijdens het dagelijkse lopen te verminderen, en ook om extra schokabsorptie en ondersteuning te bieden.


Draag stevige, wijde, zware sportschoenen met een breed scala aan stijlen, stijlen en stijlen. Je zult ook op zoek zijn naar een verscheidenheid aan verschillende schoenen, zoals high-performance, low-tech en duurzaam schoeisel.