Wat betekent gevulkaniseerde schoen

- Jul 22, 2020-

Als je&# 39 nog niet weet, lees dan onze gids over hoe je een skateschoen kiest om een ​​beter idee te krijgen van wat je wilt. Als je het al weet, kun je verder lezen om erachter te komen welke van onze topkeuzes voor de beste skateschoenen nu plaatsvinden.


Hoewel de schoenen vrij eenvoudig zijn, toont ze toch een beetje persoonlijkheid met degevulkaniseerde schoenen. Wat een normale schoen echt onderscheidt van een schoen die is ontworpen om te skaten, is de techniek. Een goed skateboard is gebouwd om te werken zoals een skater het nodig heeft, en het is gebouwd om de ondersteuning te bieden die nodig is om te skaten. Skateschoenen zijn gemaakt als hardloopschoenen in de zin dat je ondersteuning nodig hebt bij het skaten.


Je hoeft alleen maar de twee soorten materiaal te negeren die worden gebruikt voor de zolen van skateschoenen: rubber en synthetisch. Rubber is het meest duurzame materiaal dat wordt gebruikt voor de zool van skateboardschoenen, en je hebt het tweede type nodig om het te bedekken. Skateboarders die willen dat hun schoenen lang meegaan, moeten worden gewaarschuwd geen schoenen met synthetische zolen te kopen.


De zool van de schoen omsluit de voet in een dikke zool die eruitziet als een gigantische want en een dikkere barrière vormt tussen de voeten en het dek. Hier slijten normale schoenen snel tijdens het skaten, en het biedt in feite uitstekende ondersteuning en is best bestand tegen slijtage door over het plakband te schuiven. Het teengedeelte van de skateschoenen is versterkt met plastic en rubber om ervoor te zorgen dat de teenkappen worden versterkt en dat je je normale schoen daar het snelst draagt ​​tijdens het skaten.


Dit maakt een slanke schoen die goed geschikt is voor hightech tricks, maar niet hetzelfde niveau van ondersteuning biedt als een conventionele skateboardschoen. Een van de belangrijkste dingen van skateschoenen die speciaal zijn ontworpen voor skateboarden is dat ze qua vorm en ontwerp heel anders zijn dan normale skateschoenen. Het ontwerp dat een rol speelt bij het maken van een skateschoen, is daar bewust geplaatst met de sport in gedachten.


Het is ontworpen om de slijtage van een actieve sport te weerstaan ​​en is gemaakt van robuuste materialen. Het product is elastisch en duurzaam, maar het is ook flexibel en flexibel genoeg voor een breed scala aan toepassingen, zoals skateboarden.


Hoewel het vandaag de dag misschien standaard is, was vulkaniserend rubber een technologisch wonder toen het voor het eerst werd gemaakt, waardoor atleten hun oude leren schoenen konden weggooien voor een lichter, flexibeler en veerkrachtiger alternatief. Van geplooide sneakers tot skateschoenen, het is een integraal onderdeel van talloze iconische ontwerpen en is nog steeds een onmisbaar onderdeel van sport- en vrijetijdsschoenen.


Het is dit rubber dat Old Skool Vans zoveel meer maakt dan alleen een paar schoenen, het is nodig om de rubberen zool, het rubber en de vossenband te maken die om de hoofdschoen gaat. Er wordt gezegd dat het mengproces begint met een mengsel van twee verschillende soorten rubber, een voor de zool en de andere voor een mengsel van andere materialen.


Deze twee soorten rubber kunnen worden gebruikt om de Vans-schoenen te maken ter ondersteuning van de groeiende skateboardcultuur van de jaren zeventig. De dunne gevulkaniseerde constructie op de buitenzool houdt de voet dicht bij het skateboarddek en geeft de indruk van een comfortabelere en comfortabelere schoen dan een conventionele rubberen schoen.