Gevulkaniseerd schoen productie instructies

- Jan 06, 2019-

Productieproces

De gevulkaniseerd zool is gevulkaniseerd rubber. Heeft zijn gevulcaniseerd rubber product is niet gemakkelijk aan veroudering en spleet, heeft goede elasticiteit en hittebestendigheid. De rubberproducten zijn in principe dergelijke rubber, ook wel gekookt rubber, gezamenlijk aangeduid als rubberen of rubber.

Gevulkaniseerd schoenen zijn sport en vrije tijd schoenen gemaakt van gevulkaniseerd methode door het aansluiten van de zool en de bovenste met vulcanisatie methode (ter versterking van de elasticiteit en de hardheid, het rubber wordt behandeld met zwavel), en de gevulkaniseerd schoenen zijn behandeld met zwavel in de zool te verhogen van de rubber van de schoenen. De elasticiteit en de hardheid zijn gevulkaniseerd, niet alleen canvas schoenen. De vulcanisatie behandeling werd het eerste uitgevonden door PUMA in 1960.

Gebruikte materialen

Vooral: leer, canvas, PU (kunstleer), microfiber, denim, twill, enzovoort.

Naast professionele basketbalschoenen, zijn anderen gemaakt door vulcanisatie, zodat vulcanisatie slechts een woord ambacht is.

Ongeacht de kleur, stijl, mannen en vrouwen zijn geschikt om te dragen, zogenaamde neutrale schoenen of neutrale gevulkaniseerd schoenen, er zijn ook een paar herenschoenen, Damesschoenen, zolang de winkel te kopen, de schoenendoos is gemarkeerd met de prijs, item nummer , kleur, grootte, mannelijke schoenen, Damesschoenen, neutraal, fabriek tijd, inspecteur nummer