Als u wilt uitvoeren, het kiezen van het juiste paar schoenen is de sleutel!

- Feb 14, 2019-

Uitgevoerd liefhebbers nodig een paar goede hardloopschoenen is vanzelfsprekend, maar vaak veel startende lopers geconfronteerd met een heleboel hardloopschoenen merken en modellen van de schoenen, het gevoel overweldigd, gevraagd een heleboel mensen, ook wellicht hun eigen ik heb ook ervaren dat deze periode van volslagen teleurstelling. Ik hoop dat mijn ervaringen in de afgelopen jaren en geven de beginners een snelkoppeling. Alleen het kiezen van de juiste zijn, niet de duurste ones, en iedereen kiezen van de juiste keuze voor de snelste en eenvoudigste helpen. Loopschoenen. Dit artikel is gericht op de entry-level jogger ten behoeve van gezond leven (in het algemeen de snelheid van 5 minuten per kilometer, de momentane snelheid van 12 km/h of minder), als het is concurrerend, racing, lichtgewicht, barefoot, off-road, buiten wandelen schoenen zijn niet in de toepassingsgebied van de discussie.


De eerste stap zet, erachter te komen wat voor soort vorm van de voet u bent?

Koop hardloopschoenen eerste om erachter te komen uw eigen vorm van de voet, in het algemeen, het type voet is verdeeld in twee typen, valgus en inversie.

Eversie verwijst naar de hoge boog van de voet, de voorvoet van de zool gedragen op de dag (nota, de voorvoet, niet de hiel) aan de buitenkant (in de buurt van de kleine tenen) is versleten. Geschikt voor dit soort loopschoenen, yaseshi buffer, Mizuno genaamd neutraal, genaamd New Balance genoemd schokdemper. Als er een lage boog, is de binnenzijde van de voorvoet (in de buurt van de grote teen) gedragen op de zolen van de dagelijkse slijtage meer inversie, dit soort loopschoenen, yaseshi genaamd schokdemper, Mizuno belde ondersteuning, New Balance ondersteuning Schokdempers genoemd. Voel me goed om te onthouden, de matrix van onderstaande tabel kan u helpen snel begrijpen en positie.


Analyse van het proces van inversie en eversie:

Lichaam bufferen fase: Het proces van het absorberen van energie van de aanraking van de voet aan het zwaartepunt van het lichaam door het proces direct boven de voet, van de fase van de aanraking van de voet naar het midden van de ondersteuningsperiode. Het belangrijkste middel van het opvulmateriaal van deze effecten door de gewrichten en spieren is pronatie. De zogenaamde pronatie is de valgus. Met andere woorden, wanneer de druk buitensporig vanaf de buitenzijde van de hiel naar de voorzijde van de voet is, de "mond rotatie", als gevolg van de hoek van de enkel anatomische functie, zorgt ervoor dat de teen te draaien - de ontvoering van de enige - ter bevordering van de interne rotatie van th e kalf en kniegewricht, dus de eigenlijke pre rotatie is gunstig voor het verminderen van de impact, terwijl overmatige pronatie zorgt ervoor dat de enkel te produceren meer torsional troepen en knie- en heup druk opvoeren. Daarom pre rotatie is een normaal verschijnsel. Problemen ontstaan bij het overmatige pronatie. Het teken is boog pijn. De binnenkant van de sportschoen is meer gedragen dan de buitenkant, het ontwerp van de hiel druk instortingen, en de onderkant van de enkel is pijnlijk.

Lopers met hoge wreef of hoge bogen, deze lopers zijn over het algemeen stijver en minder flexibel en minder geneigd zijn tot pronatie. Dit type van voet heeft slechte vermogen op te vangen van de grondtroepen van de reactie. Buffer-type hardloopschoenen kan het oplossen van dit soort schoenen. Runner's probleem.

Integendeel, zijn lopers met lage bogen meer kans op excessieve pronatie. Over het algemeen wordt aangeraden om te dragen "controle" running sportschoenen.

Omgekeerde schoenen, de fabrikant brengt sommige geharde rubber in de binnenste boog van de schoen om te helpen corrigeren van het buitensporige pronatie voor de landing, terwijl de buitenste schommel schoenen moeten meer aan de buitenkant worden opgevangen, absorberen de impact tijdens de landing.


Als u de verkeerde voet type en kopen van de verkeerde schoenen, zal u alleen laat u draaien meer en meer pijn, dus uitzoeken van de vorm van de voet de meest cruciale stap is bij de keuze van loopschoenen. Sommige mensen kunnen vragen, is er een normale voet-type dat noch varus geen valgus heeft? Het antwoord is Ja. Dergelijke voet type, inversie en eversie kunnen worden geprobeerd. Het is het beste om te proberen een scala aan binnen- en buiten schoenen in de winkel, een paar stappen.

image