Sportschoenen met nadelen

- Mar 14, 2019-

mesh-sport-running-shoes51065239856.jpg

De zolen van sportschoenen en reisschoenen zijn plat, kneedbaar en flexibel, wat een bufferende rol speelt voor jonge mensen om te rennen en springen. Daarom willen veel tieners ze graag dragen, maar er zijn veel problemen met langdurig dragen.

De meeste materialen die worden gebruikt in reismateriaal zijn rubber, plastic, spons, nylon, canvas enz., En de ventilatie is slecht. Zweetvoeten gedurende lange tijd in deze "gesloten" omgeving, gemakkelijk schimmelreproductie en verspreiding veroorzaken, huidaandoeningen zoals enkel, dermatitis, eczeem.

Sportschoenen of reisschoenen zijn schoenen met een platte bodem. Het garandeert niet dat het gemiddelde gewicht van de persoon wordt verdeeld over de voetzolen en dat de spieren, ligamenten, botten en de wervelkolom van het lichaam niet in een normale houding en werkstand kunnen worden gehouden. Wanneer een tiener sportschoenen of reisschoenen draagt, verandert de zwaartekracht van het lichaam en is de kracht van de voet ongelijk verdeeld, wat het voetenwerk beïnvloedt. Het dragen van sportschoenen voor een lange tijd is niet alleen nutteloos, maar ook zeer schadelijk voor jonge mensen in de ontwikkelingsfase.