Specificatie voor het gebruik van veiligheidsschoenen

- Mar 29, 2019-

Safety Shoes.png

Oliebestendige schoenen worden gebruikt in gebieden waar olie of olie wordt bespat; waterdichte schoenen worden gebruikt op werkplekken waar water of water wordt bespat; en schoenen worden gebruikt voor voetbescherming van werknemers met lage temperaturen om te beschermen tegen bevriezing.

Anti-piercing schoenen worden gebruikt voor voetbescherming om steekwonden door verschillende scherpe voorwerpen te voorkomen.

De belangrijkste functie van de anti-smash schoenen is om te voorkomen dat de vallende voorwerpen de voeten verwonden. De voorste kop van de schoen heeft een slagvast materiaal.

De belangrijkste functie van staalfabriekschoenen is het voorkomen van branden en perforeren. Het moet bestand zijn tegen een bepaalde statische druk en bestand zijn tegen bepaalde temperaturen en is niet ontvlambaar. Deze schoenen zijn geschikt voor smelten, oven, gietijzer en ga zo maar door.

Naast het bovenstaande zijn er enkele speciale schoenovertrekken, zoals canvas, asbest en een aluminium filmhoes.

Selectie en onderhoud van beschermende schoenen De selectie van beschermende schoenen moet gebaseerd zijn op de gevaarlijke aard van de werkomgeving en de mate van gevaar. Beschermende schoenen moeten een productcertificaat en productspecificaties hebben. Lees de instructies vóór gebruik en gebruik de methode correct. Speciale beschermende schoenen moeten na gebruik worden geïnspecteerd en schoon worden gehouden en op een niet-vervuilende en droge plaats worden bewaard.