Maatselectie van veiligheidsschoenen

- Apr 01, 2019-

Safety Shoes.png

De schoencodes die op de markt circuleren zijn nogal rommelig. De meer betrouwbare methode is om te proberen geschikte veiligheidsschoenen te dragen. Probeer comfort te dragen, de teenkap van de teen produceert geen knijpen en schoppen op de voet, de teen kan flexibel bewegen, er is geen gevoel van voorwaarts of achterwaarts glijden, en de hiel van de schoen voelt niet van de schoenen af wanneer het lopen. De zogenaamde pasvorm, verwijst voornamelijk naar: de maat van de schoen is consistent met de voet, niet te groot of te klein; de teen kan vrij in de schoen bewegen; de taille-ondersteuning van de schoen past stevig in de boog; de hak van de schoen is stabiel.

Zelfs als je een veiligheidsschoen kiest door het te proberen, kan de basis van zijn keuze niet worden verwaarloosd. Er zijn voornamelijk de volgende aspecten:

1. Er zit een zekere marge aan de voorkant van de veiligheidsschoenen, vooral de veiligheidsschoenen, omdat de voorkant een harde stalen kop heeft, let er op dat de teen voldoende ruimte biedt wanneer je hem draagt. Meestal, als je lang blijft staan, moeten de tenen meer bewegingsruimte hebben. Anders zullen de tenen gedurende lange tijd in een toestand verkeren. Na een lange tijd zullen de voeten grote schade aanrichten! Veel mensen kiezen veiligheidsschoenen als ze veiligheidsschoenen kiezen. Ze zijn groter dan de gebruikelijke modeschoenen. Dit komt omdat veiligheidsschoenen worden verhoogd op basis van nationale vereisten wanneer ze worden gemaakt. In feite dragen we meestal grote schoenen. Koop gewoon een maat veiligheidsschoenen.

2. Verschillende soorten veiligheidsschoenen hebben verschillende vereisten voor vet en dun. De vetheid van de voet wordt uitgedrukt door de breedte van de zool van de voet en de omtrek van de teen. De vetheid van de schoen wordt bepaald door de grootte van de binnenruimte van de schoenholte. Het hangt af van de lengte van de teen en de breedte van de onderkant van de schoen. De fabrikant kiest de beslissing. Consumenten kunnen alleen kiezen op basis van het try-on-effect.

3. De hak van de veiligheidsschoen zit niet strak met de hiel.

4. Veiligheidshogge knijpt niet in de wreef

5. De taille van de veiligheidsschoen is in lijn met de voetboog en de taille moet de voet vasthouden.