Onderhoudsprocedure voor veiligheidsschoenen

- Mar 27, 2019-

Safety Shoes.png

Veiligheidsschoenen moeten op de juiste manier worden gebruikt en onderhouden om ervoor te zorgen dat ze effectief zijn en de gezondheid van de voeten van de gebruiker behouden. Daarom moeten de volgende zaken meer aandacht krijgen:

Allereerst: regelmatige reiniging van veiligheidsschoenen, het belangrijkste punt om op te merken is niet om oplosmiddelen als reinigingsmiddel te gebruiken.

Ten tweede: reinig de zolen vaak om ophoping van vuil te voorkomen, vooral geïsoleerde veiligheidsschoenen , de geleidbaarheid of antistatische prestaties van de zool zullen worden beïnvloed door het vuil op de zolen en zelfs levensbedreigend zijn.

Nogmaals: wijzig de constructie van de veiligheidsschoenen nooit naar believen. Omdat de constructie van normale veiligheidsschoenen door de ontwerper goed is ontworpen om de persoonlijke veiligheid te beschermen, kunnen willekeurige wijzigingen de veiligheidsindex van veiligheidsschoenen beïnvloeden.

Tot slot: Bewaar op een koele, droge en goed geventileerde plaats wanneer u geen veiligheidsschoenen gebruikt. Veiligheidsschoenen zijn hulpmiddelen voor mensen om hun persoonlijke veiligheid te beschermen. Ze moeten zorgvuldig worden geïmplementeerd in termen van gebruik en onderhoud.