Hoofdcategorieën van sneakers

- Nov 27, 2018-

A, basketbalschoenen-de bovenste is relatief hoog, voornamelijk gebruikt om het enkelgewricht te beschermen, de eisen van de bounce is meer betrokken.

B, voetbalschoenen-competitie met voetbalschoenen op de bovenste is in wezen leer textuur, zolen in de afgelopen jaren een aantal engineering van engineering plastics, zolen hebben schoennagels, verdeeld in vaste geïntegreerde gegoten schoennagels en vervangbare aluminium schoennagels, voornamelijk om verbeteren van de grip in de grasmat, en schoen lichaam op de voet van het pakket is meer dichtbij, bevorderlijk voor de voet van de verschillende bewegingen van het voetbal spelen.

C, volleybalschoenen - Het bovendeel bevindt zich feitelijk in het onderste gedeelte van de enkel, met de nadruk op stuiteren en voeten.

D, badmintonschoenen - benadrukken voornamelijk de bounce-kracht en de basisbescherming van de voet, en de linker- en rechterkant van de voet zijn beschermd, dit van de ouderwetse canvas badmintonschoenen om het meer voor de hand liggende, rubberen omhulsel om de bovenkant te zien kant van ongeveer een derde.

E, tafeltennisschoenen - het grootste verschil met badmintonschoenen op de oude canvasschoenen is meer voor de hand liggend, het rubber alleen gewikkeld in de binnenkant van de schoen van de grote teen aan de wortel van de grote teen dit gedeelte.

F, tennisschoenen - het grootste verschil met badmintonschoenen is dat de zolen van tennisschoenen breder zijn, en aan beide kanten van de voorkant van de voetzolen extra breed zijn, om de linker- en rechterrug snel heen en weer te ondersteunen beweging, de zolen zijn dikker dan badmintonschoenen. G sneakers voor buiten, algemeen bekend als reissok