Hoe geweven schoenen te wassen

- Jul 27, 2020-

Als je meer hardnekkige vlekken op je sneakers hebt, probeer dan je witte mesh-sneakers in een emmer zeepachtig water te dopen. Neem deze stap om los vuil en deeltjes te verwijderen voordat je je schoenen wast, net als al het andere.


Meng het warme water in een emmer in de gootsteen en doe het in een kom met wat water en een paar druppels olijfolie of een snufje zout.


Doop een scrubborstel in het zeepsop en schrob de buitenkant van de schoen, inclusief de zolen, maar alleen de jutezool. Schrob de jutezool gewoon om al het vuil uit de scheuren of koorden te verwijderen. Was en veeg de schoenen af ​​met een droge katoenen doek om zoveel mogelijk los vuil te verwijderen.


Met een magische gum kun je alle markeringen aan de buitenkant van de schoen verwijderen, zoals markeringen op de hiel, zolen of jutezool. Spoel het vuil en vuil van je schoenen voorzichtig af met water, maar laat de schoenen niet helemaal zinken.


Dit werkt wonderwel en maakt jeGeweven elastische schoenenzien er schoon en nieuw uit en als nieuw. Regelmatig aanbrengen om de stof van de schoenen te voeden en op te fleuren en de schoen er zo nieuw mogelijk uit te laten zien.


Als je niet wilt dat je witte sneakers geel worden, kies dan een natuurlijke wasoplossing en stel je schoenen minimaal 30 minuten voor het drogen aan de zon bloot. Als de witte vlekken op de schoenen niet van stof zijn gemaakt, probeer dan een beetje vloeibaar krijt. Hun schoenen moeten wit zijn, maar als ze bedekt zijn met gras of olievlekken, zullen ze niet wit zijn.


Wasmiddel is niet de beste oplossing voor het schoonmaken van schoenen, dus het kan onverstandig zijn om ze in de wasmachine te gooien. Gebruik in plaats daarvan deze eenvoudige tips en huishoudelijke producten om je witte rug wit te maken. Leer hoe u een wit busje (s) schoonmaakt en hoe ik mijn busje waste, en leer meer over hoe we onze busjes schoonmaken en wassen.


Verwijder eerst de schoenveters en schrob goed met een beetje zeep en water en een beetje water. Zorg ervoor dat u alle veterinzetstukken verwijdert en eerst verwijdert, zodat u op de kleinste plek kunt komen.


Je merkt misschien dat de witte veters eerst vuil vertonen, maar alleen dit deel wassen en veranderen in een donkerdere kleur is genoeg om de trainer weer tot leven te brengen. Nadat de schoen wat water heeft opgenomen, borstelt u het vuil voorzichtig met een suèdeborstel of een zachte borstel. Als u uw schoenen moet schoonmaken, kunt u vuil met een zuigborstel en zachte borstels afborstelen om het drijfvermogen te behouden.


Zoals hierboven vermeld, gebruik ik een combinatie van waterbestendige materialen (zoals wol of katoen) om mijn schoenen te beschermen tegen vlekken en water, omdat ik ze in de regen draag. Was uw lampen niet machinaal; contact met water zal de lampen beschadigen, dus behandel uw favoriete verlichte spiesjes met een zachte borstel of zuigborstel en zachte haren.


Als je gewoon bang bent om je geliefde HEY DUDE-schoenen te ruïneren en weigert ze in de machine of de reinigingsunit te doen, dan is handen wassen de juiste keuze. Doe wat koud water in een emmer of kom met een zeer kleine hoeveelheid vaat en was het een paar minuten tot het schoon is.


Laat het vervolgens aan de lucht drogen en zorg ervoor dat je alle mogelijke vuil of vlekken verwijdert, evenals vlekken op schoenen en andere items.


Als je vastzit in een dilemma en alles wat je bij de hand hebt moet schoonmaken, werkt witte tandpasta zonder gel net zo goed. U kunt het wasmiddel vervangen door een zuiveringszout en waterpasta, die u op de vlek aanbrengt en 15-20 minuten laat staan. Laat het bakpoeder en de waterpasta 15 tot 20 uur op de schoenen liggen voordat u met de borstel schrobt. Bewerk de pasta in de schoenen, laat het aan de lucht drogen en veeg het af met vochtige doeken.


U dient het met speciale zorg te behandelen als u dezelfde schoenen gebruikt als met een witte tandpasta als hierboven afgebeeld. Haak de pasta op de plek, wrijf het vuil er voorzichtig af, laat het ongeveer 10 minuten inwerken, veeg het af met vochtige doeken en was het.


Voor gladde leerachtige Skechers heb je een neutrale tint van schoenpoets en conditioner nodig, voor gladder leer een witte tandpasta en een crèmespoeling.


Veeg het vuil af met een vochtige doek en breng een leerreinigingsapparaat aan, gevolgd door een witte tandpasta en een gladde leercrème.