Hoe hardloopschoenen wassen

- Aug 12, 2020-

Voordat u uw schoenen in de wasmachine gooit, is het belangrijk om te weten dat verschillende soorten schoenen niet op deze manier moeten worden gereinigd. Het is het beste om alle soorten schoenen met de hand schoon te maken, maar schoenen met dierlijke materialen zoals leer, leer en andere dierlijke producten zullen worden beschadigd. Ook moet worden opgemerkt dat sommige schoenen versieringen bevatten die de neiging hebben om de stof en / of andere delen van de schoen te beschadigen, evenals op de huid.


Uw favoriete leer of suède schoenen mag nooit worden gebracht in de wasmachine, maar ze kunnen worden gereinigd met de hand als ze zijn gemaakt van duurzaam textiel, zoals katoen, polyester, of nylon. Een wasmachine is een geweldige plek voor alle soorten schoenen, niet alleen leer en leer-achtige schoenen.

Om te voorkomen dat de veters worden gevangen, verwijder ze van de schoenen en leg ze in een aparte tas of kussensloop voordat je in de wasmachine.


Neem je schoenen uit en gebruik een oplossing van warm water en wasmiddel om vlekken of geuren te verwijderen. Soms u gebruik maken van sommige azijn of wattenstaafjes om het een beetje verfrissend en verwijder kleine vlekken.


Schoenen die er vies of vergeeld uitzien, worden vaker gewassen dan geverfd. Gemorste schoenen vereisen statine behandeling, omdat je niet wilt dat ze te verspreiden wanneer je ze gooien in de wasmachine.

Zorg ervoor dat uw schoenen niet te vies voordat je weet wanneer en hoe ze goed schoon te maken, zodat ze kunnen worden teruggebracht naar hun oorspronkelijke staat. Als ze er zo vies uitzien dat je denkt dat je ze niet bereiken Als je weet wat je kinderen in hun schoenen hebben, veeg het wasmiddel af met schoon water en verse doek.


Veel moderne joggers zijn sterk genoeg om machine wassen te weerstaan, maar controleer altijd eerst de productie-instructies. Als u uw jogger in de wasmachine wast, wordt het aanbevolen om het koud te wassen met OMO, wat voorkomt dat de kleur vervaagt en vervolgens in een mesh-zak stopt voor bescherming.


Of je je schoenen moet wassen in de machine hangt echt af van welk materiaal de schoenen zijn gemaakt van. Of ze wasbaar zijn, kan worden bepaald aan de hand van het verzorgingslabel, maar schoenen van dierlijke materialen zoals leer of suède kunnen niet machinaal gewassen worden. Weave heeft alles wat je moet weten om een schoen te wassen in de wasmachine en nog veel meer.


Je zou de schoenen naar een professionele reiniger kunnen brengen, maar water kan het materiaal gemakkelijk beschadigen, dus gebruik een reinigingsproduct dat speciaal voor de stof is ontworpen. Gelukkig, het schoonmaken van schoenen kan alleen iets voor u als je de juiste stijl, en je zou zelfs kunnen gebruiken om tennisschoenen schoon te maken. Meer informatie over schoonmaken en wanneer je je sneakers wassen in de wasmachine, evenals de beste schoenen om te draaien.


Loopschoenenmeestal bestaan uit een netvlies, rubber, of schuim en zijn versleten op straat. Dit betekent dat ze veerkrachtig zijn en lang meegaan, zelfs onder de zwaarste omstandigheden.


Dus je schoenen hoeven zeker niet elke keer gewassen te worden als je loopt, maar er zijn situaties waarin je ze onmiddellijk moet wassen. Afhankelijk van hoe vaak je ze gebruikt, u uw schoenen wassen tot een week of twee voor uw volgende run, of zelfs een paar dagen eerder.


Als je kinderen hebt met super vuile of stinkende schoenen, zou je anders denken, maar als je dat niet doet, denk je er waarschijnlijk niet over na.


Het snelle antwoord is dat je je hardloopschoenen als kleren in de wasmachine wassen, maar het is misschien wel de beste manier om het te doen. Als u een paar schoenen met veel vuil op uw rug, wilt u misschien om ze in de wasmachine om het risico van schade te voorkomen. Maar als je op het punt waar je denkt over het gooien in de wasmachines, dan heb je een goede kans op het opslaan van een aantal serieus vuile schoenen en het verlengen van hun leven zo veel mogelijk.


Je zit op je voeten terwijl je loopt, rennen, en het verzamelen van zweet om ervoor te zorgen dat ze zo schoon mogelijk.


Een goed paar hardloopschoenen betekent dat je ook moet zorgen voor hen, dus gewoon gebruik maken van het wasmiddel zoals je normaal zou doen. Ik zette de wasmachine op de reguliere stand en wachtte om te zien wat er zou gebeuren. Mijn hardloopschoen werd op magische wijze vervangen door een nieuwe, maar er waren nog tekenen van slijtage en vlekken.