Hoe mesh hardloopschoenen te wassen

- Jul 24, 2020-

Je favoriete leren of suède schoenen mogen nooit in de wasmachine, maar als dat zo is, komt dat waarschijnlijk omdat er geen wasmachine is. Om te voorkomen dat de schoenveters blijven haken, verwijdert u ze van de schoenen en plaatst u ze in een aparte tas of kussensloop voordat u de wasmachine in gaat.


Loopschoenen kunnen behoorlijk vuil worden als je ze regelmatig gebruikt. Dus hier' s hoe je ze met je handen met een mild wasmiddel kunt wassen. Doe je schoenen uit en gebruik een oplossing van warm water en wasmiddelen om vlekken en geuren te verwijderen. Als je tennis wit is en vlekken achterlaat na het schoonmaken, wrijf dan een doek met waterstofperoxide over de vlekken. Witte canvas schoenen moeten ook in de wasmachine worden gereinigd om vlekken te verwijderen.


Begin met een tandenborstel om los vuil van het schoenoppervlak en vlekken en geuren op het schoenoppervlak te verwijderen.


Het waspoeder kan in de schoenen blijven steken als het niet goed oplost, dus gebruik in plaats daarvan een vloeibaar wasmiddel. Reinig de borstel grondig en dompel hem dan in een kleine hoeveelheid water (ongeveer 1/2 kopje) en een beetje zeep en water.


Zodra de wascyclus is voltooid, verwijdert u de veters uit de mesh-kledingzak en laat u ze aan de lucht drogen. Je kunt de schoenen vullen met een schone doek of papieren handdoek om overtollig vocht te absorberen en ze te helpen hun vorm te behouden terwijl ze drogen, of je kunt ze helpen om ze in vorm te houden terwijl ze drogen.


Plaats de schoenen indien mogelijk op een koele plaats waar ze veel zonlicht krijgen. Geef ze een goede spray en laat ze drogen in direct zonlicht of, indien mogelijk, in de schaduw van een boom of een andere koele, schaduwrijke plek.


Om je te houdenmesh hardloopschoenenvers en geurloos, raden we aan om de geurverwijderingsspray van Shoe Care te gebruiken. Om de schoenen er nieuw, schoon en lichter uit te laten zien door de Sh Athletic Cleanser Gel Cleansing Gel opnieuw aan te brengen, ontworpen om schoenen van leer, suède en stof lichter te maken. Je kunt de wandelingen ook schoonmaken met de nieuwe - optische, hoogwaardige, geurverminderende spray.


We raden deze methode alleen aan voor stoffen en vliegende schoenen, maar ze moeten in een waszak of kussensloop van mesh worden gedaan voordat de schoenen een delicate cyclus doorlopen. Schrob de schaafwonden met een borstel, vooral als de zolen smeken met een hard buitenmateriaal.


Bediones haalt eerst de veters uit zijn schoenen om ze beter schoon te maken, maar Hardie stelt voor om eerst de verwijderbare inzetstukken te verwijderen. Om te gooien, doe je alles in een wasmachine, knoop je de punt aan elkaar, verwijder je de binnenzool en laat je hem drogen, vul dan met krantenpapier om de vorm te behouden.


Materialen die niet in de wasmachine zijn toegestaan, zoals wol, wollen sokken en wollen sokken, mogen volgens Hardie niet in de wasmachine.


Of je je schoenen in de machine moet wassen of niet, hangt er echt van af van welk materiaal de schoenen zijn gemaakt. Schoenen gemaakt van dierlijke materialen zoals leer of suède worden niet in de machine gewassen. Weef alles wat u moet weten over het wassen van schoenen met de wasmachine. Aan de hand van het waslabel kun je bepalen of je schoen wasbaar is.


De beste stap die u kunt nemen bij het schoonmaken van modderige schoenen is om er zoveel mogelijk modder uit te halen voordat u gaat wassen. Je kunt de schoenen naar een professionele schoonmaker brengen, maar water kan het materiaal gemakkelijk beschadigen, dus gebruik een schoonmaakproduct dat speciaal voor de stof is ontworpen.


Probeer op een grastapijt te stampen of af te vegen om een ​​aanzienlijke hoeveelheid vuil of zelfs een beetje modder op uw schoenen te verwijderen.


Laat de modder drogen, zodat je hem gemakkelijker kunt afborstelen zonder de vezels van je schoenen te beschadigen. Gebruik een nagelborstel of een oude tandenborstel om de modder van de zijkanten en onderkant van de schoen te verwijderen. Een oude tandenborstel werkt goed, of gebruik een zachte borstel met borstelharen om hardnekkige vlekken te verwijderen.


Bescherm uw schoenen door ze in een toilettas te doen terwijl de machine is ingesteld op een zacht, gevoelig circuit. Laat uw schoen niet achter in de auto waar deze wordt blootgesteld aan extreme hitte of kou.


Vergeet niet om minimaal twee paar schoenen te hebben en deze een paar weken afwisselend in dezelfde wasmachine te wassen. De levensduur van uw schoenen kan aanzienlijk worden verlengd door gebruik te maken van wasmachines met hoge snelheid, zoals die in deze video.


Voordat je je schoenen in de wasmachine gooit, is het belangrijk om te weten dat verschillende soorten schoenen niet op deze manier gereinigd mogen worden. Het is het beste om alle soorten schoenen met de hand schoon te maken, maar schoenen die dierlijke materialen bevatten, zoals leer, wol of dierenvacht, zullen beschadigd raken. Er zijn ook schoenen met ornamenten die sneller beschadigd kunnen raken dan andere schoenen, zoals leer of wol.