Hoe u uw schoenen met een hoge wreef kunt strikken

- Jul 16, 2020-

Deze vetertechniek kan helpen om je enkels beter te ondersteunen en ervoor te zorgen dat je schoenen niet te strak zitten. Hoge veterveters kunnen niet alleen de strakheid verminderen, maar ook de pasvorm van je schoen verbeteren door het midden van het veterpatroon te openen. Dit kantpatroon kan helpen om de neus van je hardloopschoenen op te tillen om je tenen meer ruimte te geven.


Begin met het rijgen van de veters met de techniek van de kruistip en knoop de veters aan de bovenkant van de lus aan de andere kant van de grote teen.


Wanneer je in het midden van de schoen komt, rijg je de veters langs de zijkant van een oogrij om ruimte vrij te maken en knoop je zoals gewoonlijk aan de bovenkant vast. Vervolg de kruisveters aan de bovenkant van de schoen met behulp van de techniek van een kruistip aan de andere kant van de grote teen en dezelfde techniek voor de voet.


Dit geeft de voet wat ruimte in het middenvoetsbeentje en helpt voorkomen dat de schoen strak aanvoelt onder de boog. De sleutel om schoenen goed vast te maken met hoge strikken is om het middelste gedeelte te openen om de neerwaartse belasting van het voetgedeelte te verminderen.


Nu komt het cruciale deel: begin de schoen zoals gewoonlijk vanaf de onderkant te rijgen en breng de punt aan de onderkant van de oogjes in evenwicht. Als de tong niet gekruist is en je laat een vrije ruimte in het midden van de schoen, verwijder dan de schoenveters.


Mensen met hoge strikken hebben het misschien moeilijk met normale kruisveters, dus door de schoen vast te maken, creëer je diagonale veters die van onder naar boven gaan. Ga verder in het GG-quotum; doorkruis GG-quotum; style tot je de pieken bereikt en keer dan terug naar normaal.


Door de schoen te rijgen, laat je de druk op de tong van de schoen los, wat de druk op je voet verlicht en zorgt voor meer comfort rondom.


Als u vaak irritatie aan de bovenvoet heeft of in slaap valt, heeft u geenhoge wreefschoenenDit betekent dat uw hardloopschoenen niet de ruimte bieden die uw voeten nodig hebben. De pijn aan de bovenvoet kan vreselijk verergeren, vooral als je traint, en het kan veel pijn en ongemak veroorzaken.

Wanneer je in het midden van de schoen bent aangekomen, rijg je de veters door de ooggaten om een ​​lijn te vormen en keer je terug naar een gekruist patroon bovenaan om ze te knopen. Dit geeft de voeten voldoende ruimte om uit te spreiden en voorkomt dat de schoenen te strak aanvoelen onder de voetboog. Laat je tenen spreiden terwijl je loopt, en de extra ruimte geeft je voet meer bewegingsruimte.


Probeer om te helpen een lus of een veterschoen aan de punt van de schoen te bevestigen in plaats van het normale middenvoetsbeentje. Als je dit eenmaal hebt gedaan, steek je de schoenen over je normale middenvoetsbeentje, voeg je de lus, schoenveter en slot toe en kruis je ze verder omhoog en knoop je ze vast.


Dit verdubbelt de punt op het middenvoetsbeen om een ​​strakke pasvorm te garanderen, maar om het risico te verkleinen, probeer de spleetveters die de druk op de teen minimaliseren, terwijl je er nog steeds voor zorgt dat de schoen stevig past.


Wanneer u de openingen dichtmaakt, kunt u uw schoen vastbinden met de traditionele kriskras-techniek door naar beneden te reiken om over de voet te wrijven. Begin zoals gewoonlijk onderaan en steek een punt over de zijkant van de schoen, eerst door de lus en vervolgens door de andere. Rijg vervolgens de veter door de oogjes en veters en ga verder met de pauze - en ga verder met het patroon" kruis" aan de rest van je schoen.


Als de voet breed is, is het de kunst om een ​​iets meer teendoos te maken aan de kant die is geregen, of als een zijkroon. Deze site kan op dezelfde manier worden geregen als de andere kant van de schoen, maar met iets meer rand.


Neem de onderste punt, sla de tweede lus over en neem dezelfde punt en steek deze over de andere onderste oogjes en kruis deze vervolgens op de tong. Neem dezelfde veters, doe de punt erover en steek ze over de onderkant van de bril. Probeer een lock-top in kant te gebruiken en kijk hoe het voelt en hoe de top aanvoelt op je voet.


Door het standaard kruispatroon te vermijden, heeft de teen meer ruimte, wat je veel meer comfort biedt en toch steun krijgt.


Het gebruik van een hoge wreef - in het bovenstaande patroon - om je schoenen naar een hoger niveau van comfort te brengen, is een geweldige manier om je voeten comfortabeler te maken.


U hoeft de tenen alleen aan elkaar te rijgen wanneer u het punt op uw schoen bereikt dat druk op de voet uitoefent, in tegenstelling tot de hiel. Als je een brede voorvoet hebt, voelen je schoenen te strak aan, maar blijven ze stevig zitten tussen de voet van je voet en de hiel en vice versa.