Hoe gevulkaniseerde schoenen maken?

- May 14, 2020-

Hoe gevulkaniseerde schoenen maken?


Productieproces

Gevulkaniseerde zool is gevulkaniseerd rubber. De rubberproducten zijn na vulkanisatie niet gemakkelijk te verouderen en te barsten, met een goede elasticiteit en hittebestendigheid. Rubberproducten zijn in feite dit soort rubber, ook wel bekend als volwassen rubber, gezamenlijk aangeduid als rubber of rubber.


Gevulkaniseerde schoenen zijn sport- en vrijetijdsschoenen (om de elasticiteit en hardheid te versterken, wordt het rubber behandeld met zwavel) die worden gemaakt door de zool en de vamp te verbinden op de manier om zwavel toe te voegen. Gevulkaniseerde schoenen verhogen de elasticiteit en hardheid van het rubber van schoenen door zwavel toe te voegen aan het rubber van gevulkaniseerde schoenen, dat wil zeggen dat het na vulkanisatie niet noodzakelijkerwijs alleen canvas schoenen zijn. De vulkanisatie werd voor het eerst uitgevonden door poema in 1960.


Gangbare materialen

Het omvat voornamelijk: koeienhuid, canvas, PU (kunstleer), microfiber, denim, twill, etc.

Naast professionele basketbalschoenen zijn er andere gemaakt van vulkanisatietechnologie, dus vulkanisatie is slechts een technologisch woord.

Ongeacht de kleur, stijl, mannen en vrouwen zijn geschikt om te dragen, dus het wordt&# 39 genoemd; neutrale schoenen of neutraal gevulkaniseerde schoenen. Er zijn ook een paar herenschoenen van&# 39 en damesschoenen van&# 39. Zolang ze worden gekocht in de exclusieve winkel, is de schoenendoos gemarkeerd met de prijs, het artikelnummer, de kleur, de maat, herenschoenen' damesschoenen' neutraal, de levertijd van de schoenen, en de inspecteur' s nummer