Hoe gevulkaniseerde schoenen te onderhouden

- Feb 26, 2021-

Onderhoud

1. Maak de schoenen regelmatig schoon. Nadat het bovenwerk vuil is, veegt u het lichtjes af met een zachte doek ondergedompeld in water of wasmiddel. Niet borstelen met een borstel.

Ten tweede moeten leren sportschoenen worden geolied om de taaiheid van het leer te garanderen.

3. Gebruik geen bleekmiddel bij het reinigen.

4. Vermijd watersijpeling, blootstelling aan de zon en vuur; vermijd direct zonlicht na het wassen, om veroudering, vervorming, vervaging en breuk van het gaasoppervlak niet te veroorzaken.

5. Vermijd contact met scherpe voorwerpen en chemicali├źn.

6. Onderhoud meer dan twee paar vervangbare schoenen en laat de schoenen om de beurt rusten.

7. Let op speciale schoenen,casual schoenen, sandalen zijn niet geschikt voor inspannende lichaamsbeweging, indoor sportschoenen zijn niet geschikt voor inspannende oefening buitenshuis.

8. Bij gebruik moet de buitenzool contact met olievlekken of andere bijtende middelen vermijden. Als het besmet is, moet het onmiddellijk met water worden gespoeld.

9. Schoenveters/magische riemen mogen niet te strak worden bevestigd. Het is raadzaam dat de voeten kunnen bewegen, anders heeft dit invloed op het comfort.

10. Wanneer u niet draagt, haal dan de inlegzolen eruit en plaats de schoenen op een droge en geventileerde plaats, zodat de schoenen warmte kunnen afgeven en de oorspronkelijke vorm kunnen herstellen.

11. Probeer knijpen te voorkomen en houd de schoenen in hun oorspronkelijke staat zonder vervorming.

12. Wanneer het lange tijd niet in gebruik is, moet het worden gewassen en gedroogd, in papier worden gewikkeld en op een droge plaats worden bewaard.

13. Vermijd bakken op hoge temperatuur. Als het wordt ondergedompeld in water, plaats dan papieren handdoeken in de schoenen om vocht en vocht op te nemen en plaats ze op een geventileerde plaats om aan de lucht te drogen.