Hoe gevulkaniseerd schoenen te onderhouden?

- May 14, 2020-

Hoe gevulkaniseerd schoenen te onderhouden?


1、 Maak schoenen regelmatig schoon. Nadat de vamp vuil is, gebruik dan een zachte doek gedoopt in water of wasmiddel om het voorzichtig af te vegen. Gebruik geen borstel.


2、 Leren sneakers moeten worden geolied om de stevigheid van leer te garanderen.


3、 Gebruik geen bleekmiddel voor het schoonmaken.


4、 Vermijd watersijken, blootstelling aan de zon en vuurbakken; vermijd direct zonlicht na het wassen, om veroudering, vervorming, vervaging en mazen te voorkomen.


5、 Vermijd contact met scherpe voorwerpen en chemicaliën.


6、 Onderhoud meer dan twee paar vervangbare schoenen en laat de schoenen om de beurt rusten.


7、 Speciale schoenen, casual schoenen en sandalen mogen niet worden gebruikt voor zware lichaamsbeweging, en indoor sportschoenen mogen niet worden gebruikt voor zware lichaamsbeweging.


8、 Tijdens het gebruik mag de buitenzool niet worden blootgesteld aan olie of andere bijtende stoffen. In geval van verontreiniging moet het onmiddellijk met water worden gewassen.


9、 Schoenveters / Magische riemen mogen niet te strak worden gebonden. Het is beter voor de voeten om te bewegen. Anders zal het comfort worden beïnvloed.


10、 Als u de binnenzool niet draagt, en plaats u de schoenen op een droge en geventileerde plaats, zodat de schoenen warmte kunnen uitstoten en terugkeren naar de oorspronkelijke staat.


11、 Vermijd knijpen zoveel mogelijk om de schoenen in hun oorspronkelijke staat te houden zonder vervorming.


12、 Wanneer het lange tijd niet wordt gebruikt, moet het worden gewassen en gedroogd, verpakt met papier en op een droge plaats worden bewaard.


13、 Vermijd het bakken op hoge temperatuur. In geval van wateronderdompeling, zet papieren handdoeken in de schoenen, absorberen vocht en vocht, en plaats ze op een geventileerde plaats voor het drogen van de lucht.