Hoe vulkaniseerde schoenen te houden?

- Mar 22, 2019-

Vulcanized Shoes.jpg

Maak de schoenen eerst regelmatig schoon, nadat het bovenwerk vuil is, gebruik een zachte doek om het water of het reinigingsmiddel in te wrijven, borstel niet met een borstel.

Ten tweede moeten leren sportschoenen worden geolied om de taaiheid van het leer te waarborgen.

Ten derde , gebruik geen bleekmiddel bij het schoonmaken.

Ten vierde, vermijd waterlekkage, blootstelling en vuurbranden; vermijd direct zonlicht na het wassen, om veroudering, vervorming, verbleken en breuk van het gaas niet te veroorzaken.

Ten vijfde, vermijd contact met scherpe voorwerpen en chemicaliën.

Ten zesde, onderhoud meer dan twee paar vervangbare schoenen, laat de schoenen om beurten rusten.

S eventh, moeten we aandacht besteden aan speciale schoenen, casual schoenen, sandalen moet niet worden belastende lichaamsbeweging, indoor sportschoenen moeten niet krachtig buiten oefenen.

Ten achtste, bij gebruik van de buitenzool moet contact met olie of andere corrosieve chemicaliën worden vermeden. Als het vervuild is, spoel het dan onmiddellijk met water.

Ten negende, de schoenveter / magische riem kan niet te strak worden vastgemaakt, het is aangewezen om de voet te bewegen, anders heeft dit invloed op het comfort.

Ten tiende, wanneer het niet draagt, haal de binnenzool er dan uit en plaats de schoenen op een droge en geventileerde plaats om de schoenen te helpen de hitte te verdrijven en de oorspronkelijke staat te herstellen.

Let op dat je niet knijpt en de schoenen in de oorspronkelijke staat houdt zonder te vervormen.

Ten twaalfde, wanneer het lange tijd niet wordt gebruikt, moet het worden gewassen en gedroogd, in papier worden gewikkeld en op een droge plaats worden bewaard.

Dertiende, vermijd bakken op hoge temperatuur, in geval van overstroming, kunt u papieren handdoeken in de schoenen proppen, vocht en vocht opnemen en ze op een goed geventileerde plaats drogen.