Hoe vulkaniseerde schoenen te houden?

- Jan 06, 2019-

Maak de schoenen eerst regelmatig schoon, nadat het bovenwerk vuil is, gebruik een zachte doek om het water of reinigingsmiddel in te wrijven, gebruik geen borstel om te poetsen.

Ten tweede moeten leren sportschoenen worden geolied om de taaiheid van het leer te waarborgen.

3. Gebruik geen bleekmiddel bij het schoonmaken.

Ten vierde, vermijd waterlekkage, blootstelling en vuurbranden; vermijd direct zonlicht na het wassen, om veroudering, vervorming, vervaging en maasbreuk niet te veroorzaken.

5. Vermijd contact met scherpe voorwerpen en chemicaliën.

Ten zesde, onderhoud meer dan twee paar vervangbare schoenen, laat de schoenen om beurten rusten.

Zeven, moeten we aandacht besteden aan speciale schoenen, casual schoenen, sandalen moet niet worden belastende lichaamsbeweging, indoor sportschoenen moeten niet krachtig buiten te oefenen.

8. Tijdens het gebruik moet de buitenzool contact met olie of andere bijtende chemicaliën vermijden. Als het vervuild is, spoel het dan onmiddellijk met water.

Negen, de schoenveter / magische riem kan niet te strak worden vastgemaakt, het is aangewezen om de voet te verplaatsen, anders heeft dit invloed op het comfort.

10. Verwijder de binnenzool wanneer u hem niet draagt en plaats de schoenen op een droge en geventileerde plaats om de schoenen te helpen de hitte te verdrijven en de oorspronkelijke staat te herstellen.

XI. Probeer te voorkomen dat je knijpt en de schoenen in de originele staat houdt zonder te vervormen.

12. Wanneer u het apparaat langere tijd niet gebruikt, moet u het wassen en drogen, in papier wikkelen en op een droge plaats bewaren.

Dertien, vermijd bakken op hoge temperatuur, in geval van overstroming, je kunt papieren handdoeken in de schoenen proppen, vocht en vocht opnemen en ze op een goed geventileerde plaats drogen.