Hoe geweven schoenen schoon te maken

- Aug 18, 2020-

Giet in een kom 1/2 kopje water (ongeveer 1,5 kopjes per schoen) in de kom en plaats het op de onderkant van de schoen en boven op de andere schoen.


Veeg de schoenen af ​​met een droge katoenen doek om zoveel mogelijk los vuil te verwijderen en wrijf het vuil voorzichtig weg. Schrob gewoon de jutezolen om al het vuil uit de scheuren in het koord te verwijderen.


Reinig de lakleren schoenen CLEAN van FitFlop met een vochtige doek, breng aan met een leerwasmiddel en veeg eventueel vuil weg met een natte doek.


Let op: De gebruikte producten kunnen de kleur van het leer veranderen, hierdoor profiteer je van een neutrale kleurconditie na het drogen. Als u geïnteresseerd bent in uw leren kleding, kan het sproeien van waterafstotende of vlekafstotende herhalingen op uw schoenen helpen om vlekken te minimaliseren. Maak schoenen en laarzen van CLEAN leer FitFlop schoon met een vochtige doek, veeg deze af alvorens te polijsten.


FitFlops met een speciale reiniger of conditioner en fuseer ze met speciale reinigers en conditioners voor het polijsten of met hoogwaardige leren schoenen met speciale poetsmiddelen.


Om het oppervlak van het dutje te reinigen en te drogen, wordt aanbevolen om aan de buitenkant een zachte schoenenborstel te gebruiken. Om de schoen schoon te maken, verwijdert u vuil uit de binnenkant van de schoen, zoals de hiel, teen, hielkussen en hielpunt.


Voor het dragen kan het sproeien van een waterafstotende of vlekverwijderaar die is ontworpen voor stoffen of canvas schoenen, de initiële vlekken helpen verminderen. SUÈDE verzorging: Houd er rekening mee dat spuiten de kleur van het suède kan veranderen, dus zorg goed voor uw schoenen. VOORBEREIDING OM TE DRAGEN: Het sproeien van een waterafstotende vlek - afstotend of vlekafstotend - op de schoen kan de eerste vlekken helpen minimaliseren, maar niet noodzakelijkerwijs in de schoenen zelf.


Voor het reinigen raden we aan om vuil en modder af te drogen en vervolgens het bovenlichaam voorzichtig te reinigen met een zachte suède borstel en daarna een schone handdoek. Vlekken die niet worden weggeborsteld, kunnen worden verwijderd door het vuil of de modder van veel schoenzolen af ​​te wrijven. Je kunt de zielen ook herstellen door te poetsen met een oude tandenborstel of jezelf te wrijven met schone handdoeken of door schaafwonden en vlekken te verwijderen die je niet uitborstelt door te wrijven.


Vul je schoenen met droog, kleurloos papier, omdat het water uit de schoenen absorbeert en ze helpt hun oorspronkelijke vorm te behouden. Laat het vervolgens drogen met een schoenspanner of vul het met een natte papieren handdoek tot het suède gelijkmatig nat is. Als de schoen 's nachts in een goed geventileerde ruimte wordt gedroogd, moet deze een nacht in de droger worden geplaatst, zodat het graan zijn oorspronkelijke uiterlijk terugkrijgt. Degeweven schoenenworden vervolgens een paar uur of zelfs een nacht bij kamertemperatuur gelaten voordat ze worden gedroogd.


Als je hardnekkige vlekken op je sneakers hebt, probeer dan je witte mesh sneakers in een emmer zeepsop te dompelen. Als de modder eenmaal is uitgehard, zou je met je handen grote brokken moeten kunnen afbreken. U kunt ook stappen ondernemen om losse vuildeeltjes te verwijderen door de schoenen met al het andere te wassen.


Meng wat warm water in een emmer in de gootsteen, voeg dan een eetlepel of twee mild afwasmiddel toe en vul de emmer ermee.


Maak de buitenkant van de schoen nat met een handdoek of washandje en schrob de schoen, inclusief de zolen. Dompel een exfoliërende borstel in het zeepsop en spoel voorzichtig vuil of vuil van de schoenen af ​​met het water. Als je schoenen erg vies zijn, gebruik dan een kleine hoeveelheid water, zoals 1/2 kopje tot 1 kopje, maar zorg ervoor dat je je schoen niet volledig onderdompelt.


Veeg de azijnoplossing af met een tweede natte handdoek en gebruik een kleine hoeveelheid water, zoals een halve kop tot 1 kop, om vlekken voorzichtig met de handdoek weg te schrobben. Gebruik een papieren handdoek, een verfrommelde krant of zelfs een stuk keukenpapier en veeg je schoenen droog. Plaats je schoenen niet direct in de zon, maar laat ze minimaal 30 minuten drogen op een koele, droge plek (niet te warm of te koud).


Verwijder de natte krant en voeg, als deze nog nat is, een schoenspanner toe om de vorm te behouden en voeg de schoenen toe aan de boom. Om hardnekkige vlekken tegen te gaan, plaatst u de veters van het net in een waszak van mesh en veegt u het net af met een schone doek met zeep en warm water (niet heet).


Als er modder of vuil op de schoenen zit, zorg er dan voor dat ze droog zijn en gebruik een zachte schoenenborstel om droog vuil of modder voorzichtig weg te borstelen. De stof van je schoenen moet met de hand worden schoongemaakt, let erop dat deze niet beschadigd raakt, maar indien mogelijk met een vochtige doek.