Hoe sportschoenen schoon te maken met tandpasta

- Aug 25, 2020-

Witte schoenen kunnen worden schoongemaakt met tandpasta, met slechts een beetje water en een paar druppels tandpasta, zoals hier wordt getoond door de American Beverage Association.


Nadat u uwwitte schoenenmet zuiveringszout, breng tandpasta aan op de vuile schoenen en werk in een cirkelvormige beweging over alle extra vuile plekken. Nadat je de pasta in de stof van je schoenen hebt gewerkt, laat je deze ongeveer tien minuten staan.


Zoek een kleine hoeveelheid waterstofperoxide op het suède van je schoenen met een watje of doek en veeg de tandpasta van je schoenen af ​​met een vochtige handdoek. Dompel een oude tandenborstel onder in warm water, breng de borstelharen aan en wrijf de peroxiden met de borstel op de huid. Herhaal het proces met uw andere tandenborstels totdat alle vlekken zijn weggeveegd.


Verwijder eventuele schuurplekken van het leer van uw schoenen door ze met een rubberen gum te wrijven. Deze magische gummen die ik door het hele huis gebruik, maken ook rubberen zolen en andere delen van de schoen schoon, zoals de zool.


Tandpasta, een oude tandenborstel en een goede scrub zorgen ervoor dat de zolen en zelfs het canvas er als nieuw uitzien en fris mint ruiken. Na de beste peeling de schoenen grondig spoelen en aan de lucht laten drogen, daarna opnieuw spoelen.


Het hulpmiddel dat voor mij het beste werkt, maar het is veilig om het direct in de wasmachine te gooien, is veilig en gooit het direct in de wasmachine.


Later zal ik uitleggen hoe tandpasta ook kan helpen om het canvas van je mee te brengensportschoenennaar zijn schoonste potentieel in een paar eenvoudige stappen.


Een van de meest gebruikelijke methoden om witte schoenen schoon te maken, is met een oude tandenborstel, die kan helpen bij het bestrijden van moeilijk bereikbare vlekken. Hoewel het' geweldig is om afval weg te vegen en te werken als een product om schoenen schoon te maken, is het misschien tijd om een ​​witte doek uit de kast te halen als het gaat om het poetsen ervan. Als dat niet werkt, wist je dan dat baking soda, azijn en zelfs een beetje tandpasta je kunnen helpen om je bevlekte schoenen weer wit te krijgen?


Stop je witte schoenen of gympen nooit bij de rest van je kleding in de wasmachine.

Wat u doet, kan uw schoenen mogelijk net zo schoon en schoon maken als in de wasmachine met de rest van uw kleding, en zelfs beter.


Tandpasta is niet alleen goed om stinkende schoenen te verwijderen, maar kan ook worden gebruikt om vlekken van vuile sneakers te verwijderen. Breng witte tandpasta aan met een oude tandenborstel die je niet meer gebruikt en wrijf je schoenen ermee in een cirkelvormige beweging. Laat de tandpasta een paar minuten in je schoenen zitten terwijl je ze schoonmaakt met een natte spons of een natte handdoek.


Gebruik eerst een microvezeldoek en schrob vervolgens je schoenen met tandpasta en tandenborstel. Als u niet wilt, maar stof of leer gebruikt dat kan binnendringen en vlekken kan veroorzaken, kunt u het ook reinigen met witte tandpasta. Tandpasta of gelpasta kan de rubberen en plastic delen van schoenen reinigen en ze er in slechts enkele minuten schoon uit laten zien.


Een alternatief voor stomerijproducten is om het oppervlak van je witte sneakers royaal met een tandenborstel te behandelen en in te wrijven om het vuil te verwijderen. Tandpasta kan ook worden gebruikt om schoenen schoon te maken, omdat deze verschillende reinigingsmiddelen bevat. De berekening bovenop deze tip is dat de pasta op echt vuile plekken zal werken, dus laat het ongeveer tien minuten op de schoenen zitten en veeg het daarna af met een vochtige handdoek.


Als het goed genoeg is om uw tanden wit te houden, moet het goed genoeg zijn om uw loopvlakken schoon te houden, en zo niet, dan kunt u wegkomen met een beetje tandpasta.


Deze methode is het meest geschikt voor canvasschoenen die na een nieuwe reiniging nog steeds gele vlekken hebben. Voeg de witte tandpasta toe aan een oude tandenborstel, voeg een beetje water toe en schrob het een paar minuten met een vochtige doek en veeg het overtollige tandpasta weg met een vochtige doek.


Schone zool: Pak een Mr.Clean Magic Eraser en doe deze in water en veeg de buitenkant van je schoenen af ​​om vuil en vlekken te verwijderen. Denk eraan om overtollig water uit de binnenkant van de schoen en de buitenste laag papier in de plastic zak eroverheen te persen.


Sneaker Rescue Wipes zijn natuurlijk en werken goed voor de zolen als je schaafwonden op de zolen krijgt, maar ze zijn niet zo effectief als Mr. Clean Magic Eraser.