Hoe gebreid bovenwerk van schoenen schoon te maken

- Nov 09, 2020-

Methode / stap

Schoenen weken: Gooi de schoenen in een bak met 2/3 van het water in de bak. De wastemperatuur mag niet hoger zijn dan 45 graden Celsius, zodat de schoenen doordrenkt zijn met water. Voeg voor normale schoenen van mesh wat waspoeder toe aan het water.


Opmerking: laat de schoenen niet in water weken, gooi ze niet in het bassin, net als de vuile kleren. Je kunt ze na een halve dag wassen, zodat je schoenen na het drogen gemakkelijk te openen zijn.


Was de zolen: dit is heel gemakkelijk. Gebruik een schoenenborstel om de zeep en vervolgens de zolen te borstelen. Eventuele kleine steentjes in de lijmnaden van de zolen kunnen met een tandenstoker worden opgepakt.


Was bovenwerk en schoenen: gebruik een gebruikte tandenborstel, maar laat het oude haar niet opkrullen. Je kunt ook een nieuwe zachte tandenborstel kopen als speciale schoenenborstel, of een schoenenborstel gebruiken.


Borstel een beetje zeep met een tandenborstel en borstel vervolgens het gaasoppervlak. De binnenkant kan ook geborsteld worden. Voordat u de schoenen wast, moet u de schoenveters verwijderen. Wrijf de schoenveters gewoon in met zeep. Poets de tong met een tandenborstel.


Drogen: U kunt een paar gaatjes met schoenveters dragen en deze vastbinden aan een driehoekig kledingrek. Hang een schoen tijdens het ophangen op een geventileerde plaats die niet aan de zon wordt blootgesteld om te drogen. Voor leren schoenen kunt u het beste papieren ballen of schoenhouders in de schoenen gebruiken om ernstige vervorming te voorkomen.


Voorzorgsmaatregelen

Het bovenstaande is de sleutel tot hoe de editor u leert werken, aandacht aan ons blijft schenken en meer nuttige gerelateerde inhoud voor iedereen heeft!