Hoe hardloopschoenen kiezen

- Aug 05, 2020-

Hardloopschoenen moeten schokabsorptie, flexibiliteit en duurzaamheid hebben, dus hardlopers hebben hardloopschoenen nodig die de beste bescherming bieden. Na de brug heeft de middenzool een vast materiaal dat de stabiliteit tijdens het lopen verhoogt.


De uitdaging is om de kenmerken van elke loper aan de hardloopschoen te koppelen, maar elk merk hardloopschoen is anders, elk model hardloopschoenen is anders en elke loper zal anders zijn. Hier zijn enkele tips over hoe te kiezen tussen verschillende hardloopschoenen en of u Crossfit plant. Aangezien er een breed scala aan merken en running winkels in de VS, is het een goed idee om naar een speciaalzaak running store - een schoenenwinkel. Je hebt een brede selectie van schoenen om u te helpen bij het vinden van de beste hardloopschoenen voor uw individuele behoeften.


Het verkeerde paarhardloopschoenenzal je ongemakkelijk voelen en je kan pijn krijgen in je enkel, hiel en scheenbeen. Het is aan u om de juiste schoenen te kiezen voor u om uw doelen te bereiken, maar je moet bewust zijn van de verschillende stijlen en stijlen van schoenen beschikbaar op de markt en de beste opties voor uw specifieke behoeften.


Dit houdt meestal wandelen op een loopband of buiten lopen, terwijl een expert observeert uw gang. Het aantal eenheden is een goede indicator van uw vermogen om uw loopprofiel en fitnessniveau te bepalen.


Hardloopschoenen zijn onderverdeeld in een paar verschillende categorieën, met voor- en nadelen voor elke categorie zoals comfort, duurzaamheid, comfort en stijl.


Als u begrijpt hoe hardloopschoenen passen, u uw opties beperken, maar u zult een breed scala aan functies vinden. Om te bepalen welke schoenen geschikt zijn voor je voeten, kijk voor bepaalde functies en zorg ervoor dat je ze past om het beste paar schoenen voor u te vinden. Een deskundige verkoper zal onderzoeken hoe je bent gedragen om te zien welke basisschoen het beste is voor elke voet.


Zodra u uw voettype hebt gevestigd, is het een goed idee om op vele verschillende merken te proberen om degene te vinden die het beste bij u past. Alle grote fabrikanten van hardloopschoenen maken drie verschillende soorten schoenen, en elk maakt gebruik van verschillende ontwerpen.


Als je neutrale stappen hebt en de roller is niet te extreem, zal een hoogwaardige hardloopschoen die comfortabel voelt lopen en hardlopen er waarschijnlijk goed uitzien. Als u niet zeker bent, of als u hoge bogen of extreme platte voeten, is het een goed idee om naar een hardloopschoenen winkel om fit te worden.


Als u lastige voeten hebt, kan het een paar paar schoenen vereenzen om een stevige schoen met hoge controle te vinden. Maak niet de fout te denken dat een dure schoen goed past in je voeten en dat een lage prijs niet goed is in vergelijking met een dure schoen. Met verschillende schoenen, proberen om er een die is gemaakt voor elke voet te vinden en proberen om de stevige schoenen met de hoogste controles te vinden.


Met de kennis van alle technische feiten over hardloopschoenen, u de juiste hardloopschoen voor u kiezen met behulp van een professionele schoenontwerper of expert.


De meeste lopers moeten kopen een paar hardloopschoenen die een hiel-tot-teen verhouding van ten minste 1: 1 en die zich gedragen en gedragen als een hardloopschoen, niet als een sportschoen.


Als u niet zeker bent, moet u uw schoenen om de 400 tot 700 kilometer. Om het meeste uit uw training te halen en uw voeten, benen en lichaam te allen tijde te ondersteunen, moet u uw schoenen vervangen als u een verschil in pasvorm of textuur opmerkt wanneer u de vloer raakt. Als je 2 kilometer per dag loopt, koop dan een of twee paar per jaar, maar als je 2 kilometer per dag loopt, hoef je waarschijnlijk maar één of twee paar per jaar te kopen voor een totaal van 3-4 jaar.


Nu je weet waarom je hardloopschoenen nodig hebt, is het belangrijk om de onderdelen van een typische hardloopschoen te begrijpen. Het vinden van een schoen die goed past en goed voelt op je voeten voor het lopen maakt het lopen gemakkelijker en verlicht de pijn, het aanmoedigen van u vast te houden aan het totdat het een gewoonte wordt. Als uw hardloopschoenen niet comfortabel zijn tijdens het hardlopen, moet u zich niet aan deze nieuwe activiteit houden.

Een ander deel is in staat om een schoen te vinden die goed past en goed aanvoelt op de voeten voor en na de eerste run, evenals daarna.


Weten waar u op moet letten bij het kiezen van een paarhardloopschoenenkan u helpen om naar de vloer de volgende keer dat je trein. Het vinden van de juiste paar schoenen is slechts de eerste stap om klaar te zijn voor een grote run. Bekijk hoe hardloopsokken eruit zien en leer hoe je het paar kiest voor de hardloopbroek.