Hoeveel van de verbetering van de werkschoen is te wijten aan comfortoverwegingen?

- Nov 27, 2018-

1. Verbeter het comfort van veiligheidsschoenen. Ontwerpers moeten zich concentreren op hoe comfortabel schoenen zijn wanneer ze op hun voeten worden gedragen. De algehele kwaliteit van het comfort is gebouwd op de bovenkant van de schoen en de schoenen zijn gemaakt rondom de schoenen. Kortom, de schoen is als een voet. Hoe goed het voetmonster is, hoe goed de schoen zal zijn. Door duizenden voetafbeeldingen te nemen en te analyseren, hielpen sportonderzoekers om een betere schoen-up te maken. Een ander subsysteem dat het comfort van de schoen beïnvloedt, is het bandsysteem. Vetersystemen variëren van traditionele veters tot klittenband nylon gespen tot zelfs geen schoenvetersysteem, en het is over het algemeen handig om schoenen als slippers te dragen en uit te trekken. Een ander deel dat wordt geassocieerd met het comfort van een isolatieschoen is de hielvoering. De hielvoering helpt de schoen veilig aan de hielpositie te bevestigen. Bij het ontwerpen van het bovenwerk moeten de hiel en de enkel nadrukkelijk worden beschouwd. Voeringen die niet aan de eisen van de hiel voldoen, zorgen ervoor dat de hiel te los zit, wat kan leiden tot schade aan de stabiliteit van de schoen.

2. Verbeterde stabiliteit van de veiligheidsschoen. Het bovendeel, inclusief de tussenzool, is essentieel om de voet en enkel te beschermen tegen verwondingen, vooral voor de schade van verborgen gevaarlijke bewegingen. In het geval van basketbal bijvoorbeeld, hebben schoenbendes met een hoge schoenmond of driekwart hoog een betere ondersteuning voor de enkel om de enkelverstuiking van een atleet te voorkomen. In het geval van externe flip en spin is het gebruik van beeldanalysetechnologie voor onderzoek, stabiliteit en motion control de sleutel.

3 Verbeterd comfort van de veiligheidsschoen. Ontwerpers moeten zich concentreren op hoe comfortabel schoenen zijn wanneer ze op hun voeten worden gedragen. De algehele kwaliteit van het comfort is gebouwd op de bovenkant van de schoen en de schoenen zijn gemaakt rondom de schoenen. Kortom, de schoen is als een voet. Hoe goed het voetmonster is, hoe goed de schoen zal zijn. Door duizenden voetafbeeldingen te nemen en te analyseren, hielpen sportonderzoekers om een betere schoen-up te maken. Een ander subsysteem dat het comfort van de schoen beïnvloedt, is het bandsysteem.

Vetersystemen variëren van traditionele veters tot klittenband nylon gespen tot zelfs geen schoenvetersysteem, en het is over het algemeen handig om schoenen als slippers te dragen en uit te trekken.