Hoe stinkt sneakers

- Nov 27, 2018-

1. Methode voor onderdompeling van witte azijn. Omdat witte azijn wordt gesteriliseerd en schoengeur meestal het gevolg is van een schimmelinfectie. Gebruik deze methode bij het schoonmaken van sneakers bij het toevoegen van witte azijn en spoel schoon drogen, als het het gaas of katoen is, kunt u goed in de zon zonnebaden, als andere materialen van schoenen, voor zover mogelijk op de plaats van goede ventilatie een goed desodoriserend effect kunnen hebben.

2. Houtskooladsorptiemethode. Houtskooladsorptie is erg sterk, zet houtskool in de schoenen, niet alleen kan het vocht in de schoenen absorberen, maar ook de geur in de schoenen absorberen, als het huis echt geen houtskool is, kan ook gaan om te kopen wat actieve kool, het vermogen tot activering van actieve kool is meer versterkt.

3. Citroenschilfers verfrissende methode. Lemonsneden worden in de schoen geplaatst, of de sinaasappelschil wordt in de schoen geplaatst, meestal na één nacht kan de schoengeur in principe worden verwijderd en zal er wat geur zijn.

4. Alcoholverdrijvingsmethode. Gebruik alcohol om de stank van schoenen te verwijderen. Gebruik gewone medicinale alcohol, giet er wat uit en verdun het water, dan kun je de binnenzool en de binnenkant van de schoen besproeien met een gadget met een ontluchting, of je kunt het weken met papier en erin sprenkelen.