Hoe maak je mesh hardloopschoenen schoon

- Jul 23, 2020-

Deze methode wordt alleen aanbevolen voor stoffen of gebreide schoenen, maar ze moeten in een waszak of kussensloop van mesh worden gedaan voordat ze door een gevoelig circuit gaan. Als de zolen harder zijn dan de bovenste, schrob je de schaafwonden na elke run met een borstel.


Bediones haalt eerst de veters uit zijn schoenen om ze beter schoon te maken, maar Hardie stelt voor om eerst de verwijderbare inzetstukken te verwijderen. Gebruik een stuk stof of een zachte borstel om los stof, modder en vuil te verwijderen. Als je dingen in huis doet met een zachtere borstel, een doek of een oude tandenborstel, kun je je witte schoenen er fris uit laten zien door deze 10 reinigingsstappen te volgen.


Denk er ook aan om de onderkant van de zolen te borstelen om vuil en stenen te verwijderen die de tractie van je schoen kunnen beïnvloeden. Als de schoen van mesh is, schrob dan de schaafwonden met een borstel, maar voorkom dat vuil in de schoen sijpelt. De zool is harder dan de bovenkant, dus het is gemakkelijker om vuil weg te houden en weg te houden van de voeten.


Deze methode wordt alleen aanbevolen voor schoenen van stof of gebreide vliegen, maar ze moeten in een waszak of kussensloop van mesh worden gedaan voordat de schoen een delicate cyclus doorloopt.


Of u nu uw oude rackets nieuw leven in wilt blazen of ze gewoon voor een korte tijd wilt schoonmaken om meer te dragen, wij kunnen u precies vertellen hoe u ze moet reinigen. Er zijn eigenlijk een aantal factoren waarmee u rekening moet houden, van het type sneaker dat u maakt tot de soorten schoonmaakproducten die u moet gebruiken en hoe u ze moet gebruiken. Bediones haalt eerst de schoenveters uit zijn schoenen om ze schoner te maken, maar Hardie stelt voor om eerst de verwijderbare inzetstukken te verwijderen.


Om je te helpen je sneakers goed schoon te maken, hebben we een snelle en pijnloze instructie en video samengesteld om je te helpen je sneakers er in een mum van tijd fris uit te laten zien.


Hoewel bepaalde stoffen zoals suède en mesh vaak een speciale behandeling vereisen, is dit veel gemakkelijker dan het reinigen van veelzijdiger materialen zoals leer en canvas. Voordat we uit de weg gaan van deze harde stof, moeten we even nadenken over het feit dat we het hebben over het polijsten van canvas, een relatief eenvoudige stof om schoon te maken.


Breng gewoon hetzelfde water-wasmiddelmengsel aan op het hele schoenoppervlak waaruit de sneaker bestaat. De beste manier om sneakers van canvas te verwijderen, is met de hand, of je ze nu in de was gooit of in een kussensloop. Deze delicate opstelling werkt het beste voor canvasschoenen vanwege hun delicate structuur en zachtheid.


Word ouderwets door het vuil af te schrobben en spoel dan af met een vochtige doek en een oude tandenborstel over het hele oppervlak. Dit verwijdert vlekken en verwijdert ook vlekken van het oppervlak van de schoen, zoals vlekken op de hiel en het hielkussen.


U kunt de schoenen het beste met uw handen wassen, omdat dit veiliger is voor de stof en de bekleding niet beschadigt.


Zoals hierboven vermeld, kunt u ervoor kiezen om aan de lucht te drogen door de binnenzool te verwijderen en de schoenen buiten in een goed geventileerde ruimte te plaatsen. De meest effectieve manier om de bovenkant van de schoen te reinigen, is door het hele buitenoppervlak te gebruiken. Breng de oplossing met een borstel of spons op de natte schoen aan en schrob over de hele schoen, niet alleen van binnen. Deze oplossing reinigt uw schoenen effectiever dan welke andere oplossing ook, al is het maar een kleine hoeveelheid.


Om krassen op de bovenkant te verwijderen, dompelt u een borstel in de schoenreinigingsoplossing en veegt u vervolgens de vlekken weg," zei Michael D' Agostino, eigenaar van de in Brooklyn gevestigde sneakerreinigingsservice. Zodra de slijtage verdwenen is, dep je het gebied met een microvezeldoek en laat je het aan de lucht drogen.


Als je eenmaal schoon bent, spoel je je schoenen af ​​met een schone doek en warm water en schrob je je hardloopschoenen met een borstel of een doek op het resterende vuil. Als je een vuile vlek op de onderkant van je schoen hebt, zoals een gat in de hiel, gebruik dan een microvezeldoek of een klein stukje keukenpapier om de vuile vlekken weg te vegen, zei Ornelas. Als u tevreden bent, kunt u uw schoenen een paar minuten met een borstel en een doek of een warm nat washandje in koud water spoelen.


Zorg er altijd voor dat het schoonmaakmiddel van binnen en van buiten is verwijderdmesh hardloopschoenenen van vlekken aan de buitenkant van de schoenen.

Deze stap is belangrijk als je schoenen van leer zijn en de neiging hebben om je tenen te kreuken. Door de hele schoen in water te weken, kan de lijm die de schoenen bij elkaar houdt, verzwakken. Het helpt om een ​​papieren handdoek over de schoen te leggen om het drogen te versnellen en zijn vorm te behouden.