Hoe lopen de maten van peuterschoenen

- Aug 01, 2020-

Hoe doenPeuterschoenMaten Runone' s voeten en het vergelijken van deze metingen met een schoenmerk' s maattabel is de beste manier om ervoor te zorgen dat uw kind schoenen draagt ​​die goed bij hun voeten passen. Kinderen groeien met verschillende snelheden en het is niet altijd correct om schoenen uitsluitend op hun leeftijd te baseren. Alle kinderen zijn verschillend en elk kind groeit in een ander tempo, dus het helpt om de juiste, meest comfortabele pasvorm te vinden.


Er zijn een aantal goede schoenen voor peuters, maar er zijn grote verschillen in de voeten, dus zorg ervoor dat de regels voor het kopen van peuterschoenen voor alle kinderen gelden, niet alleen voor de stijlen die in het oog springen. Er zijn veel leuke trappen voor de kleintjes die bij de rekening passen, en je kunt natuurlijk naar een winkel gaan die gespecialiseerd is in kinderschoenen en de voeten van je kleintjes professioneel meten voordat je schoenen koopt. Mocht er een grote maat passen, dan kun je streven naar een grotere maat die bij hem of haar past.


Bedenk ook dat de voeten van kinderen&# 39 snel groeien en dat te kleine schoenen de tenen kunnen vervormen en de skeletstructuur van de voet permanent kunnen beschadigen. Vanwege deze snelle groei raden artsen aan om de voeten van uw peuter' s te laten meten en vergeet niet om ze te meten om ervoor te zorgen dat hun schoenen goed passen. U kunt ook de poten van uw puppy' s opnieuw meten om rekening te houden met de groei van kleine kinderen, vooral als ze kleiner zijn dan de voeten van uw kleintjes.


Kinderen' s voeten, vooral zuigelingen en peuters, kunnen tot een centimeter per jaar groeien en tegen de leeftijd van 4 jaar kunt u erop vertrouwen dat uw kind ongeveer 8 tot 12 maanden oud is. Dit kan betekenen dat u uw kinderen mogelijk een nieuw paar schoenen moet kopen voordat ze 3 jaar oud zijn.


Geprefabriceerde schoenmaattabellen komen niet noodzakelijk overeen met de ontwikkelingscurve van de voeten van uw kind' Het is beter om de maat van elke voet te meten en vervolgens over te schakelen naar tieners en te vertrouwen op de gemiddelde schoenmaten voor elke leeftijdstabel, in plaats van er allemaal tegelijk op te vertrouwen.


De schoenmaten zijn ontworpen om te passen bij een specifieke voetlengte, met algemene richtlijnen op basis van de leeftijd van uw kind' Een peuter tussen 12 en 18 maanden past bijvoorbeeld in maat 5 als de voet ongeveer 4 3/4 inch lang is.


Elk kind is echter uniek en groeit snel, waardoor je voor je het weet weer schoenen koopt. Als je de schoenen van je kleintje&# 39 koopt, simpelweg vanwege zijn leeftijd, kun je de verkeerde maat krijgen. Als u echter een paar schoenen koopt op basis van de exacte maat van de voet van uw kind', kunt u in het GG-quotum terechtkomen; verkeerd GG-quotum; maat, dus hoe laat je ruimte voor de schoenen om te groeien? Als uw kinderen uit hun nieuwe schoenen groeien, laat dan 1 1/5 cm tussen de schoenmaat en de voetlengte. Bronnen: 3

Opmerking: het wordt aanbevolen dat sandalen en slippers niet meer dan 1 cm extra ruimte hebben tussen de schoenmaat en de voetlengte.


Het kopen van schoenen voor baby's en kinderen kan een uitdaging zijn, omdat hun schoenbehoeften heel anders zijn dan die van volwassenen. Oudere kinderen kunnen zien of ze last hebben van hun schoenen, en regelmatig meten is de beste manier om ervoor te zorgen dat uw kind geschikte schoenen draagt. Schoenen voor baby's, kinderen en adolescenten zien er misschien hetzelfde uit, maar ze moeten zeer verschillende eigenschappen hebben om de voeten van het kind&# 39 in dit ontwikkelingsstadium adequaat te beschermen.


Tekenen dat het tijd is voor een grotere maat is dat een kind vaak een schoen uittrekt of een teen trekt of de maat van de schoen verandert. Baby's en hun voeten groeien snel en ouders moeten oppassen dat hun schoenen met hen meegroeien. Schoenen voor peuters en oudere kinderen moeten rekening houden met hun groeiende voeten en veranderende manier van lopen. Baby's moeten schoenen dragen die qua grootte vergelijkbaar zijn met hun oudere broers en zussen' schoenen, maar niet te groot of te klein.


Zorg ervoor dat u uw duim tegen het uiteinde van de lange teen drukt om de lengte te controleren. De binnenkant van de schoen moet ongeveer even groot zijn als de buitenkant van de voet van uw kind' zodat er voldoende ruimte is voor een rollende voet.


De geprefabriceerde schoenmaattabellen voor kinderen komen niet noodzakelijk overeen met de ontwikkelingscurve van de voeten van uw kind' De voet van uw kind' groeit in inches per jaar, wat overeenkomt met twee schoenmaten, dus ze zijn niet precies dezelfde maat.


De meeste jongens van vijf jaar dragen echter schoenmaten tussen 11,5 en 13, en sommigen dragen schoenmaten tussen 12 en 14. Inderdaad, een onderzoek in het VK heeft uitgewezen dat een derde van de vijfjarigen maat 10, 12 draagt of 13 schoenen in hun eerste levensjaar.