veldactiviteiten selectie van beschermende schoenen met goede rebound-functie

- Nov 27, 2018-

Ten eerste moeten de wandelschoenen die tijdens veldactiviteiten worden gedragen niet te "fit" zijn en minstens één groter zijn dan de gebruikelijke schoenen die worden gedragen. Dit komt omdat een lange wandeling je voeten kan doen opzwellen en als je schoenen goed aanvoelen wanneer je ze opzet, zul je je na een tijdje te zacht worden geplet. Algemene bergsportschoenen zijn een verstandigere keuze.

En als het winterreizen is, is het van cruciaal belang om koud en warm te blijven, in dit opzicht, lederen werkschoenen, of de koude of waterdichte functie beter is dan nylon houten sportschoenen, dus moet de eerste keuze zijn voor winteractiviteiten in de buitenlucht. Bergreizen omdat het terrein complexer is, met name de onverharde paadweg, dus bergreizen moeten kiezen uit hard-bottom lederen gaobang bergschoenen. Dit type schoen heeft goede anti-slip prestaties vanwege het grote bandenpatroon aan de onderkant. Een zool gemaakt van hard rubber dat effectief schade aan de voet op een grind of ongelijk wegdek voorkomt, en heeft uitstekende kwaliteit koeienhuid of harde nylon canvasschoenen, die waterdicht en warm is. Nu enkele buitenlandse hoogwaardige bergsportschoen gemaakt van Gore -Tex-stof, de waterdichte en ademende prestaties van andere materialen kunnen niet worden vergeleken.

Bovendien is het het beste om niet te concurreren in het veld, in het geval de voeten en schoenen niet het eerste directe contact toelaten.