Espadrilles schoenen - Stijl en comfort

- Nov 06, 2020-

Espadrilles zijn ontworpen voor de tennissport en zijn populair vanwege hun comfortabele, flexibele karakter en geweldige looks. Ze zijn er in verschillende stijlen en maten en worden zowel lokaal als online verkocht.


Espadrilles worden ook wel Spaanse flats of tennisschoenen genoemd. Espadrilles, die ook wel espadrilles de mano worden genoemd, zijn over het algemeen plat, canvas, leer, maar soms lichtjes hoge hakken. Ze hebben meestal een bovenwerk van katoen of canvas en een flexibele zool gemaakt van esparto. De rubberen zool van esparto is over het algemeen het meest onderscheidende kenmerk van een espadrille; er zijn veel verschillende soorten esprit-zolen. Espadriles-schoenen zijn een zeer populaire schoenstijl voor vrouwelijke tennissers vanwege hun flexibiliteit, comfort en nonchalante uitstraling. Hoewel ze bekend staan ​​als een hoge tennisschoen, is het ook bekend dat espadrilles schoenen goed genoeg zijn om op de baan te dragen voor dagelijks gebruik.


Espadrilles schoenenstaan ​​ook bekend als goed genoeg om zowel op het veld als voor dagelijks gebruik te dragen. Ze zijn gemaakt om zowel binnen als buiten te dragen. Ze zijn gemaakt om nauwsluitend te passen en om de enkel en voet ruimte te geven om vrij te bewegen terwijl de schoen kan ademen. U dient een paar espadrilles te dragen als u binnen tennist en een paar buiten als u buiten tennist. Espadriles-schoenen zijn ook comfortabel voor het beoefenen van sporten zoals basketbal en voetbal en laten de voet vrij bewegen en houden de schoenen toch aan uw voeten zonder de beweging te beperken.


Espadrilles worden niet alleen gebruikt voor tennis en sporten zoals tennis, maar ze worden ook gedragen door vrouwen die ook deelnemen aan buitenactiviteiten. Sommige vrouwen geven er de voorkeur aan om espadrilles te dragen omdat ze comfortabel en modieus zijn. Vrouwen die liever sportschoenen dragen, kunnen ze gebruiken voor activiteiten zoals rondlopen in een winkelcentrum, winkelen en wandelen, terwijl andere vrouwen ze ook als vrijetijdskleding kunnen dragen.