Begrijpt u echt de gevaren van het dragen van hoge hakken?

- Feb 14, 2019-

Vrouwen moeten leren hun voeten een vakantie te geven.


Schoenen met hoge hakken zijn favoriet bij veel Amy-dames vanwege hun unieke ontwerp en mooie uiterlijk. Naast het vermogen om de lengte te vergroten, is het belangrijker om de verleiding te vergroten. Omdat de hakken van hoge hakken bijzonder hoog zijn, zijn de hakken die ze dragen duidelijk hoger dan de tenen, dus lopen op hoge hakken is kleiner, omdat het zwaartepunt teruggaat, de benen recht zijn, waardoor de heupen strakker worden en de borst om vrij recht te zijn. Om de staande en lopende houdingen van vrouwen te maken met charme en charme.

image


Hoewel schoenen met hoge hakken de prachtige rondingen van vrouwen kunnen benadrukken en hun persoonlijke temperament verbeteren, zijn ze niet geschikt voor langdurig dragen. Het dragen van schoenen met hoge hakken voor een lange tijd is niet goed voor de gezondheid. Welke schade veroorzaakt de hoge hak aan het lichaam? Hieronder laten we het economische dagblad China Economic Net Fashion Channel ~ bekijken


1. Verwek de voet

Bij het dragen van hoge hakken, worden de tenen gedwongen om tegen de voorkant van de schoen te drukken, waardoor de tenen in een onnatuurlijke vorm zijn, waardoor de gewrichten in het midden van de tenen vervormen als gevolg van de vaak gebogen tenen. Als de teen te scherp is en de duim perst, zal de duim eruit vallen. De eversieduim wordt altijd ingedrukt door de schoenen, en er is een spike-achtige tederheid wanneer ontstoken.

Bij het aantrekken van hoge hakken zullen de voeten bovendien naar voren schuiven en in de smalle schoenen drukken, waardoor een nieuw drukpunt op de voeten ontstaat, waardoor wrijving ontstaat en de zool lange tijd een dikke korst zal vormen. Ten slotte kan het uitgroeien tot likdoorns of dik sputum.


2. Schade aan het enkel- en kniegewricht

Wanneer mensen op hoge hakken lopen, zullen de knie- en enkelgewrichten ongelijk gespannen zijn, wat gemakkelijk verstuikingen kan veroorzaken, vooral bij het heuvelafwaarts gaan. Bovendien wordt de druk op het kniegewricht groter, wat ook het ontstaan van degeneratieve bot- en gewrichtsbotziekte kan veroorzaken.


3. Schade aan de lumbale wervelkolom

Na het aantrekken van hoge hakken, wordt de hiel opgetild en kan het lichaam alleen achterover worden gekanteld om de balans van het lichaam te waarborgen. Hoewel dit het effect van borst, heup en buik in de idealen van vrouwen bereikt, zorgt het ervoor dat het gewicht van de persoon naar de taille beweegt en dat de lendewervels gedwongen worden uit te strekken en ze nerveus maken. Hoe langer je draagt, des te groter de schade aan de rugspieren en de lumbale wervelkolom, wat gemakkelijk kan leiden tot lumbale spierspanningen.


4. Verwonding van de nekwervel

Schoenen met hoge hakken zorgen ervoor dat het zwaartepunt van mensen te ver naar voren beweegt, waardoor het bekken naar voren leunt en de kromming van de wervelkolom toeneemt, zodat de nekwervels geconcentreerd worden en gemakkelijk schade kunnen veroorzaken. De opeenhoping van dergelijke schade zal uiteindelijk leiden tot cervicale spondylose.


5. Spataderen

De medische verklaring van spataderen is een ziekte veroorzaakt door bloedafzetting in de aderen als gevolg van het dunner worden van de veneuze bloedvatwand. Als u lange tijd hoge hakken draagt, zal het bloed van de kuit niet soepel stromen en zal het grootste deel van het bloed zich in de kuiten verzamelen, wat gemakkelijk tot spataderen zal leiden.