Dagelijkse schoonmaak van sportschoenen

- Mar 18, 2019-

mesh-sport-running-shoes51065239856.jpg

1.Wanneer de schoenen vervuild zijn, kunnen ze voorzichtig worden schoongemaakt met water en afwasmiddel, vervolgens worden afgespoeld met water, in een koele, geventileerde lucht worden geplaatst en tegen direct zonlicht worden beschermd. Gebruik geen hitte of open vuur om veroudering, gelering, vervaging en ernstige vervorming te voorkomen. Overmatig direct zonlicht, de hete lucht van de haardroger en onjuiste zorgmethoden zullen de levensduur van de schoenen verkorten; tijdens het wassen kan het gedurende een lange tijd niet worden doorweekt, in het algemeen mag de weektijd niet langer zijn dan 20 minuten. Leren schoenen mogen niet in water gedrenkt worden.

2.De meeste van de grondstoffen van sportschoenen zijn synthetische polymeermaterialen (meestal nylon nylon gaas en niet-geweven kunstleer, de zool is gemaakt van rubber of rubber schuimstof), sommige bovendelen zijn van leer, dus vermijd contact met organische reagentia en vetten zijn ook minder geschikt voor langdurig gebruik in omgevingen met hoge temperaturen. Over het algemeen mag de draag- of wastemperatuur niet hoger zijn dan 45 graden Celsius.

3.Indien lange tijd opgeslagen, moeten de schoenen eerst worden gereinigd, droog worden gemaakt en op een koele en geventileerde plaats worden bewaard, zodat de schoenen voldoende tijd hebben om te drogen, om schimmel te voorkomen. Leren schoenen zijn het best om het papier in de schoen- of schoensteun omhoog te houden om ernstige vervorming te voorkomen. Zet de teen op de zool tegenover de muur en droog hem op een geventileerde plaats bij kamertemperatuur om te voorkomen dat water in het schuim tussen de zolen dompelt. (Omdat het schuimmateriaal niet gemakkelijk te drogen is, wordt aangeraden om de natte schoenen niet plat te leggen.)

4.Om de sneakers mooier te maken, gebruik dan geen harde borstel of overmatige kracht tijdens het dragen of poetsen, maar gebruik ook geen spijkers of naalden om de hoeken van deze afgedrukte patronen te likken. Na enige tijd te hebben gedragen, kunnen sommige patronen enkele kleine scheurtjes op het oppervlak vertonen (vooral de vaak kronkelige delen), wat normaal is.

5. Behandel de schoenen die u draagt op een eerlijke manier om een bevredigend draageffect te bereiken. Vergeet niet om normale joggingschoenen of wandelschoenen te dragen voor inspannende sporten zoals voetbal.

6.Atleten die elke dag trainen, is het het beste om meer dan twee paar sportschoenen te maken om elke dag te vervangen.

7.Atleten of sportliefhebbers moeten altijd de aankoop van sportschoenen dragen. Om de levensduur van uw schoenen te verlengen, wast u zo min mogelijk.

8. nylon mesh doek en kunstmatige suede op loopschoenen is relatief eenvoudig te onderhouden, kan worden gewassen met een matroos, het is het beste niet te wassen met een wasmachine of weken in water.

9. Aparte de schoenen en veters met neutrale zeep / poeder. Verwijder de binnenzool tijdens het wassen van de schoenen, voorzichtig schrobben met een zachte borstel en vervolgens afspoelen.