Overwegingen bij het ontwerp van elektrische geïsoleerde schoenen

- Nov 27, 2018-

1, aardbeving mitigatie kenmerken Routine schokken op het werk maken speciale stress, dat over het algemeen 5 keer is keer uw gewicht. Goede prestaties op te vangen is dus een must. De tussenzool zal helpen verspreiden van dit effect. De goede tussenzool is gemaakt van gegoten Eva of polyurethaan. Verschillende fabrikanten hebben een aantal technologieën de demping prestaties van de tussenzool verder te vergroten. Als u een persoon met onvoldoende neerwaartse tilt, of vermoeiende oefening doen, moet u wellicht betere prestaties dan degenen die naar beneden te veel kantelen demping.

2. vervangbare elektrisch geïsoleerde schoen inlegzolen inlegzolen hebben ook een zekere mate van demping prestaties, op hetzelfde moment het meest kwetsbaar voor breuk. Wanneer het leven van de schoen de helft van de tijd om te veranderen van de inlegzolen is, er is een beginsel van elementaire vervanging: na 150 uren van aërobe oefening, de inlegzolen verliest elasticiteit, wanneer de inlegzolen moeten worden vervangen. (Kan worden gebaseerd op verschillende mensen, verschillende opleiding hangt.)

3. aanpassen je voeten staan onder druk en gaan groeien op het werk. De warmte die door intense oefening zal de voet met de helft toenemen. Op hetzelfde moment, schoenen moet niet ook overvol voeten, de bovenkant van de schoen en je langste teen moet er een diepe kloof in de duim, om ervoor te zorgen dat uw tenen zich vrij bewegen kunnen, gevolgd door het gebied moet goed worden aangebracht. Bovendien moet de lengte van de voet vaak worden gemeten als zowel de groei van de leeftijd en de schade het potentieel hebben om het wijzigen van de grootte van de voet.