Kleurafstemming van sportschoenen

- Mar 19, 2019-

mesh-sport-running-shoes51065239856.jpg

1. Volg de wet

Het principe van kleurgevoeligheid is rechtstreeks van toepassing op de sneakers en drukt een bepaalde kleur uit in plaats van alleen maar aanwezig, behalve dat dezelfde of soortgelijke kleuren ergens in dezelfde schoen aanwezig zijn.

2. De wet van contrast

Bij het gebruik van kleurverschillen in bepaalde eigenschappen, zoals tint, helderheid, zuiverheid, grootte, koud en warm, enz., Is de kleursamenstelling van sportschoenen opvallend, sterk en introduceert aandacht. Dit ontwerp voor sportschoenen is de meest creatieve en de kenmerken van de zin van de tijd.

3. Uniforme regels

De uniforme wet van kleur is de eenheid van de kleursamenstelling van sportschoenen. Het heeft twee vormen van expressie: de ene is om een enkele tint (kleur) te gebruiken om het kleurontwerp van sportschoenen een bepaalde charme te geven en in overeenstemming te zijn met de mode; another De soorten lijken qua kleur en kleur op elkaar en de kleuren zijn harmonieus. De uniforme kleuraanpassingsmethode zorgt ervoor dat de kleur van het product een algehele sterkte heeft. Als het geen veelgebruikte kleur is, geldt hoe groter het gebied, des te sterker het visuele effect.

4. Benadruk de wet

Door een soort nadruk op het gebruik van kleur, een bepaald belangrijk deel of een deel van de sportschoenen, met de ontwerpkenmerken en het merk, is het kleurcontrast puur een streven naar een levendig kleurafstemmend effect. Benadruk dat de wet bewust een bepaald punt uitdrukt en tegelijkertijd niet kan worden gescheiden van de toepassing van kleurcontrasten, inclusief de tint, zuiverheid en helderheid van kleur.

5. De ritmeregel

Het ritmisch ontwerp en de toepassing van kleur is met name geschikt voor het ontwerp van sportschoenen en sportschoenen die door tieners worden gedragen. Het ontwerp van het kleurenritme wordt gekenmerkt door de regelmatige herhaling van kleuren, meestal uitgedrukt in tint, zuiverheid, helderheid, patroon, enz., En het kleureffect van sportschoenen is levendiger, vrijer en dynamischer.

6. De populaire wet

De kleur van schoenen en sportartikelen heeft een zekere mate van populariteit, die in overeenstemming is met de populaire kleurafstemming, en is gemakkelijk te accepteren door mensen. De kleurwetgeving van schoenen houdt rekening met de staat van de gebruiker, regio, leeftijd, sport en de mate van acceptatie van de populaire kleur van schoenen. mate.

7.Innovatieregels

Kleur vormt een belangrijk kenmerk van de kunst van sportschoenen. Het succes en de nieuwheid van kleurontwerp is het aantrekkelijkst in de uitdrukking van ontwerptaal. Het instinct om naar nieuwheid te zoeken en naar verschillen te zoeken, is het meesterschap beheersen en de regels voor kleurafstemming toepassen. Tijdens het ontwerpproces moeten we de methoden beheersen en innoveren. De innovatieve prestaties van sneakers doorbreken de traditionele kleurafstemmingsregels en het voelt om een nieuw visueel effect met kleurafstemming te creëren, waardoor de aandacht van consumenten en consumptie van producten wordt getrokken.