Classificatie van gebreide Vamp

- Apr 03, 2019-

Knitting Vamp.jpg

1.Warm gebreid bovenmateriaal

Op dit moment bestaat het kettinggebreide bovenmateriaal hoofdzakelijk uit dubbelnaalds bedafstandsweefsels. De meest gebruikte modellen zijn RDPJ5 / 1, RDPJ7 / 1 en andere dubbelnaalds bedkettingbreimachines met 1 jacquardkam, volgens het Jacquard-bloemprincipe. De bovenste vorm is geschetst aan één kant van de spacer-stof, en verschillende jacquard-structuren worden gebruikt om te voldoen aan verschillende functionele gebieden en modevormgevingseisen.

2.Horizontale schoen bovenste materiaal

Het horizontaal gevormde bovenwerk is een soort sportbovenwerk met een rijke kleurverandering die volledig geweven of halfgevormd kan zijn door een zijden draad te gebruiken op een computergestuurde platte breimachine. Door de hoge mate van formatie en de sterke voordelen in het verlagen van de arbeidskosten, het verlagen van de productiekosten en het verbeteren van de productie-efficiëntie, is het de laatste jaren een hotspot in de industrie geworden.

3. inslag gebreide bovenste materiaal

Het weefprincipe van inslagbreimateriaal is vergelijkbaar met dat van een platte breimachine. Het is de functie van elektronische naaldselectie en naalddraaien met behulp van spuit en wijzerplaat. In aanvulling op gedeeltelijke gedeeltelijke weef- en intreknaaldfunctie, kunnen de jacquard en de structuur worden gerealiseerd door een vlakke breimachine. Het breien kan worden bereikt, maar de efficiëntie van de cirkelvormige machine is ongeveer 10 keer die van de vlakke breimachine (afhankelijk van verschillende organisatiestructuren), dus de ronde machine produceert een groot materiaal met een groot potentieel voordeel.