Het kiezen van comfortabele schoenen heeft een truc

- Nov 27, 2018-

1. schoen ontwerpen is gebaseerd op de gegevens van verschillende delen van de voet, vanuit het oogpunt van schoeisel ontwerp, behoort tot de eerste plaats. De kwaliteit van de "design" beïnvloedt direct de schoonheid en het comfort van de schoenen. Het metatarsale teen gewricht is een van de belangrijkste onderdelen die het gewicht dragen en arbeid van het menselijk lichaam, en het is ook het belangrijkste deel van het buigen tijdens het lopen, of de grootte van de laatste metatarsale omtrek en de fysieke schikking zijn redelijk, zijn van invloed op de het dragen van comfort en de levensduur van de schoen. De metatarsale omtrek is groot, de voet in de schoen de beweging, produceert ook is ongunstig.

2. de bovenste ontwerp is gebaseerd op het patroon van de voet, de fysiologische structuur van de onderste extremiteiten en de motorische functies, de materialen en de processen als een koppeling naar het ontwerp in een fysieke deel, door middel van het ontwerp van het monster zodat het ontwerp soepel kunnen overgestapt naar het product proces verwerking stadium, om de producten in overeenstemming met het ontwerp.

3. onder deel ontwerp omvat zool, hiel, belangrijkste hiel, innerlijke Baotou, inlegzolen en andere ontwerp voor comfort ook een invloed, de bovenste uitstekende materiaal heeft moet worden gebruikt met de materialen, inlegzolen, interne Baotou, kleefstoffen en andere materialen te gebruiken, om te kunnen spelen zijn superieure prestaties. Ricco, schoen materiaal in contact met de voet onlangs, aanvaarden de voet om stoom, zweet, als Ricco zelf geen functie van ademend, hygroscopisch, de hygiënische eigenschappen van de stof zal niet spelen. Goede kwaliteit schoenen met interne bodem materialen moet hygroscopisch, ademend, met goede maatvastheid, anti-belastbaarheid, enzovoort, om te voldoen aan de eisen van gebruik, zal ook geven de voet een comfortabel onder milieu.