Kenmerken van gebreide schoenen

- Apr 04, 2019-

Knitting Vamp.jpg

Persoonlijkheidsmanier: Gebreid vamp-materiaal maakt gebruik van het principe van het breien van weven, het gebruik van jacquard-technologie, patronen, kleuren, stijlen zijn gevarieerd en de vorm is mooi.

Low-carbon en milieubescherming: de productie van gebreid vamp-materiaal is anders dan andere leren en rubberen schoenen. Het is gemaakt van breimateriaal en direct geweven in kettingbreimachine, platte breimachine of cirkelvormige machine. Het heeft een lage koolstof- en milieubescherming. Voordeel.

Ademend en comfortabel: het bovenmateriaal van de breiproductie, het ruwe materiaal is vaak gemaakt van filament van chemische vezels, het geweven bovenwerk is erg licht en zacht, plus de stiksels en meshstructuur van het breisel zelf, het bovenmateriaal is ademend en de de consument zal het niet op de voet dragen. Er is zweetgeur.

Kostenbesparend: de productiekosten van gebreide vamp- materialen zijn lager, het productieproces van schoenen is verkort en de snijmaterialen van de traditionele schoenenmaterialen zijn niet nodig, en de verschillende delen van de schoenen worden aan elkaar genaaid en aan elkaar gehecht. Fabrikanten van afgewerkte schoenen kunnen ze in een compleet paar schoenen binden door de zolen te kopen, waardoor veel processen worden bespaard en de arbeidskosten worden verlaagd.